2 YEARS of BLOGGING!!

Happy birthday to me! 

Încă nu îmi vine a crede că astăzi se împlinesc doi ani de la înființarea blogului! ♥ Am avut parte de atât de multe lucruri frumoase încât mă mir că am avut momente în care am dorit să renunț la el.

Blogosfera este o lume în care nu reușești să reziști dacă nu ai alături prieteni buni cu care să te bați „spate în spate” pentru a rezista. Mi-am făcut mulți prieteni noi însă cea care m-a ajutat cu adevărat și care a stat de nenumărate ori în ploaie sau frig alături de mine este Raluca Vintilescu (kisses,girl!).

Blogul nu m-a ajutat atât de mult pe plan profesional cât m-a ajutat pe plan personal. Am reușit să am mult mai multă încredere în mine și să realizez că dacă îmi doresc ceva suficient de mult, îl voi obține.

Am încercat să fac un colaj prin care să vă prezint evoluția mea. A fost mult de muncă în a reuși să îmi dau seama ce mă avantajează, ce nu, și cel mai important – că este bine să jonglezi cu diferite stiluri! Nu te lăsa etichetat într-un anumit stil, frecventându-l doar pe acela, încearcă să te joci cu imaginația și personalitatea ta, obținând astfel cea mai bună combinație!

Little fashionista at 16 years old – 2013

Am trecut prin toate fazele, classy, rockish, girlish, sport, chic, office, vintage etc. Pe majoritatea le-am și urcat pe blog, iar mai jos veți vedea câteva dintre ele:

2014

page1

2015

Summerish

Cu voință poți trece prin orice, însă dacă ai și ajutoare de nădejde, treaba pare mai ușoară. Ajutoarele de nădejde sunt în general colaboratorii cu care te înțelegi bine și cu care creezi o legătură profesională foarte bună. Am o colaborare foarte frumoasă cu cei de la Kurtmann. Diana, PR-ul lor, este o fată ce știe să își prezinte site-ul și produsele cel mai bine cu putință : prin bloggerii de fashion. Însă oricum, atunci când ai produse de calitate, publicitatea se face de la sine 🙂 Multe dintre articolele vestimentare văzute de voi mai sus sunt marca Kurtmann și sunt tare încântată de ele.

Hira Design este de asemenea cineva demn de menționat! Produsele sale sunt incredibile, iar fusta mea din tul a făcut furori de fiecare dată când am purtat-o! Sunt mândră să port produse create în România de designeri români, iar Hira îndeplinește cu brio toate cerințele, mai ales că este o persoană foarte caldă și serioasă în privința muncii sale.

Aș putea vorbi o zi întreagă despre toate întâmplările avute ca blogger, persoanele pe care le-am întâlnit, companiile cu care am colaborat dar… este ziua blogulețului meu și trebuie să sărbătoresc! Dacă doriți totuși un astfel de articol, lăsați mai jos un comentariu în care să îmi spuneți ce ați vrea să punctez 😀

Vă pup cu drag!

22 thoughts on “2 YEARS of BLOGGING!!

  1. felicitari si la mai mare!!! La multi ani cu bucurie!!! Tinutele tale sunt tare dragute, imi plac la nebunie acelea in care esti pe tocuri 🙂 🙂 🙂 iar despre Hira- numai de bine! Mi-a creat si mie o fustita tutu pe masura, adorabila, si care face mereu furori!!!
    petrecere faina si multa inspiratie pe mai departe!!!!
    :-*

  2. La multi ani!! ❤
    mvaai, mi-ai adus aminte de perioada in care iti ascundei capul, ce ma enervai :)))) ma bucur ca ai evoluat asa frumos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s