Pantoful perfect – Sfaturi utile.

Întotdeauna mi-am dorit să vă vin în întâmpinare cu noutăți și sfaturi utile și până acum cred că mi-am îndeplinit misiunea cu brio – cel puțin asta denotă mailurile primite de la voi cu întrebări de toate felurile. Astăzi vreau să vă vorbesc despre comoditate. Cuvântul vi se poate părea vag dar vă lămuresc imediat. Când spun comoditate mă gândesc la două lucruri

  1. Dorința de a nu te mai plimba ore întregi prin magazine pentru a găsi produsulpe care îl căutai de atât timp = shopping online
  2. Durerea care nu apare niciodată indiferent de cât de mare este tocul pantofului sau cât de strâmtă este breteluța sandalei = pantoful perfect.

Ați ghicit! Azi vă vorbesc despre un nou magazin online, a căror produse le voi testa în curând (încântareee!). StandardShoes  aduce la dispoziția noastră o gamă largă de produse, dar mai important de atât, produse pe gustul tuturor. Nu oricui îi plac pantofii cu toc de 13, cum alte persoane nu agrează sandalele fără toc. Stați liniștite, indiferent de ce parte a baricadei sunteți veți găsi ce doriți.

Dacă vreți să folosiți ca scuză faptul că aveți probleme cu talpa piciorului, cu degetele, că nu vi se potrivește nimic care să nu vă provoace durere, să știți că au si pantofi din piele  (precum cei aurii prezentați mai sus)! Este clar că se modelează pe piciorul vostru, iar durerea dispare cu fiecare pas făcut.

Prețurile mi se par decente, iar din sutele de perechi eu mi-aș alege…

Mă ajutați să mă decid la o singură pereche? (Răsfoiți și site-ul, poate voi ați ochit și altceva).

Kisses!

 

5 thoughts on “Pantoful perfect – Sfaturi utile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s