Wear an office outfit with STYLE!

Blouse – Fashion71 . Leather Skirt – Atmosphere . Bag – DressLily . Shoes – Fashion71

Alb și negru într-o ținută office nu este tocmai ceva neîntâlnit, găsești astfel de outfit-uri pe întreaga Calea Victoriei și nu numai! Cu toate acestea, indiferent de culorile pe care alegi să le combini -din diferite motive- ai grijă să nu îți uiți stilul! Acesta nu stă în vreo bluză verde sau pantaloni galben neon, ci în personalitatea ta. Da, într-adevăr, o pereche de pantofi te poate ajuta mai mult decât crezi, iar asta cred că se vede în fotografiile de azi! 

Bluza pe care o port astăzi și pe care o consider una dintre cele mai elegante din dulapul meu, este de fapt o rochie 🙂 Neatenția pe care am avut-o atunci când am comandat-o mi-a cam dat de furcă, pentru că nu am citit dimensiunile 😀 Da, o pot purta ca și rochie însă în niciun caz la birou!

Revenind la personalitate, aceasta ar trebui să fie de fiecare dată punctul de la care pornim în crearea unui outfit. O ținută de zi, de seara, de mers la un eveniment sau chiar la piață. Poate fi reflectată prin perechea de pantofi preferată, bijuteria discretă care îți atârnă la gât sau șnurul roșu de care ești sigură că îți poartă noroc. Îndrăznește să pui pe tine hainele pe care le visezi noaptea și cu care esti sigură că nu ai traversa nici strada! Doar așa îți vei asigura buna-dispoziție.

*like a diva, right?*

De acum, ne vom vedea și pe YouTube cu câteva rezumate ale ținutelor de zi cu zi.

Subscribe, please! 🙂

12 thoughts on “Wear an office outfit with STYLE!

    • Eu ma gandisem prima data la o combinatie eleganta intre rochia alba si pantofii visinii, insa cum rochia e prea scurta… am zis ca mai bine o transform in tinuta office,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s