Black & White

Bag – H&M . Bottle – EQUA . Jacket – SheInside . Shirt – Kurtmann.ro . Skirt – ZARA (Kurtmann.ro)

*click pe cuvintele roz pentru a vedea de unde sunt achizitionate*

Primăvara a venit însă tot în black & white mă vedeți! Am promis că voi încerca să aduc culoare în outfiturile mele și am început prin comandarea unei fuste albastre și a unor pantofi marsala (culoarea acestui an, se pare!). Alegerea de astăzi a fost făcută pentru a mă asorta cât mai bine cu sticla mea EQUA! Ați mai văzut-o sigur pe Facebook și Instagram pentru că doar în ea îmi beau ceaiul, milkshake-urile și apa. Daaa, beau foarte multă apă, iar faptul că sticla este de 600 ml, mă ajută să monitorizez mai bine acest lucru.

A început să fie obiectul cel mai folosit de mine (după telefon și laptop 😀 ) datorită calităților pe care le deține. Niciuna din sticlele de plastic #Equa nu conține BPA, lichidele pot fi lăsate un timp mai îndelungat în sticlă fără ca mai apoi să prindă un miros neplăcut. Așadar, dacă țineți la sănătatea voastră, trebuie să aveți cel puțin o astfel de sticlă în dotare! Eu o am pe cea de plastic, dar îmi face cu ochiul și una din sticlă. Unde mai pui că sunt și tare frumoase!

Din păcate, background-ul nu este cel mai reușit însă ce te faci atunci când plănuiești cu buna ta prietenă să ieși la poze, vrei să te relaxezi mai înainte la o cafea, și tocmai când ieși din încăperea ce ti-a dat o stare de bine, vezi oameni alergând de colo colo cu umbrele și genți în cap? Am uitat să menționez că atunci când m-am întâlnit cu Raluca era o vreme superbă? Acea jumătate de oră în care am stat la povești ne-a făcut să ne ascundem de ploaie și să facem fotografii tocmai în fața unei… vitrine! 🙂 Totuși, noua colecție de la H&M e tare drăguță 🙂 (da, acolo am pozat!)

*avem și poze în ploaie, dragelor, însă.. nu sunt din cele mai frumoase 😀 *

6 thoughts on “Black & White

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s