Despre Adona.ro – Secretul gentilor de calitate

Nu știu cum sunteți voi dar eu mi-aș cumpăra câte o geantă pentru fiecare pereche de pantofi, bluză sau cardigan. Asta ar însemna…. o mulțime de genți! Cu toate acestea, numărul genților mele nu trece de 20. Da, abordez zeci de stiluri vestimentare și mă avânt de multe ori în „necunoscut” dar știind să îmi aleg geanta potrivită, o pot combina în orice fel doresc.

Adona.ro este un site descoperit de curând. Achiziționându-mi de multe ori genți de pe site-urile din afară am fost puțin reticentă când încercam să mă hotărăsc asupra unei genți Adona. Dacă este la fel ca celelalte? Dacă nu este vorba de calitate? Dacă nu va fi ca în fotografii? Și multe alte „dacă..” pentru că știți cum suntem noi când începem să ne facem un scenariu și nu ne mai putem opri.

În final am ales geanta Diane (vă invit să dați click pentru a vedea cum arată pe site). Felul în care a sosit, cu un săculeț protector, a fost primul semn al calității. Nu de puține ori mi s-a întâmplat să primesc genți în pungi de plastic sau direct în cutie și „colac peste pupăză” deteriorate în timpul transportului.

Am studiat-o pe toate părțile și vă spun sincer că am fost mai mult decât mulțumită de felul în care arăta și în care se prezintă și acum, după foarte multe purtări. Dar plusul cel mai important este acela că se mulează în funcție de outfitul pe care alegi să îl porți. Am prezentat pe blog două outfituri : unul lejer,de plimbare și altul office. Ce alt exemplu mai doriți? 🙂

Eu sunt atentă la detalii. Voi?

Raportul calitate-preț este mai mult decât mulțumitor. Așadar, vă întreb, voi v-ați ales modelul?

11 thoughts on “Despre Adona.ro – Secretul gentilor de calitate

  1. Am tot citit despre gentile de la Adona, cred ca o sa cedez pana la urma tentatiei si o sa imi cumpar si eu una.
    Am pus ochii pe un model pe care l-am vazut pe un alt blog, e pe wishlist-ul meu 😀
    Bine, de placut imi plac foarte multe modele, in special cele pe negru, dar trebuie sa ma hotarasc la unul singur. Ca si pret mi se par destul de ok oricum.

    My Notebook of Style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s