Masca de față cu argilă – Pro!

Mască de față cu argilă – Farmec

Când auziți prima dată această denumire, fără a-i cunoaște proprietățile exacte, sunteți pro sau contra folosirii ei? Vă întreb pentru că eu întotdeauna am fost sceptică în a încerca tratamente noi, mai ales pentru față, dar încet încet m-am dezvățat de acest obicei prost și am început să fiu puțin mai… open mind. Astăzi vă voi vorbi despre o mască de față care pentru mine a devenit indispensabilă. 

Mă refer la masca de față cu argilă de la Farmec (aveți link puțin mai sus 🙂 ) . Nu cred că voi fi în stare vreodată să vă vorbesc în termeni științifici pe această parte – de beauty – dar vă pot spune mereu care sunt efectele asupra pielii mele.

În primul rând, masca vine într-o cantitate uriașă! 200 ml. Poate nu vă pare mult dar dacă ați ști cât de puțin folosiți la o aplicare, ați comanda-o cu repeziciune. Este perfectă pentru toate tipurile de ten, așadar o puteți folosi și voi, și sora, poate chiar și mama. La mine așa se întâmplă!

Se folosește după ce v-ați curățat tenul în prealabil, se lasă maxim 15 minute (din cauza cantității mari de argilă,dacă o lăsați mai mult riscați să vă usuce tenul prea tare), apoi clătiți, iar după ce ați hidratat tenul cu crema pe care o folosiți de obicei, vă puteți admira tenul în oglindă!

Bineînțeles, rezultatele apar în timp, dar de ce ar fi vreo problemă când poate fi folosită cel puțin o dată pe săptămână, nu? 🙂

Mai multe informații găsiți, desigur, în fotografiile de mai jos. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, le aștept cu tot dragul.

Eu v-o recomand cu tot dragul pentru că tenul meu este fericit și cred că aceleași rezultate le-ați putea avea și voi.

Voi folosiți produse Farmec? 

8 thoughts on “Masca de față cu argilă – Pro!

  1. Am avut-o in mana in magazin si mi-am spus,… pana nu citesc cateva pareri despre ea nu o voi cumpara. Ma bucur sa citesc ca este de calitate asa ca o voi cumpara si eu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s