Rochia de bal – O provocare!

Black dress – DressWe

Rochia de bal… o provocare?

Da! Cu adevărat o mare provocare. De ce? Aș putea enumera zeci de motive însă știu că nu este necesar. Fiecare dintre noi își dorește să arate spectaculos la balul de absolvire al liceului, al facultații sau la oricare eveniment important la care avem șansa să participăm.

Am ales să vorbesc despre această temă la începutul lunii martie pentru că știu că ne ia foarte mult timp să alegem culoarea rochiei, modelul acesteia, pantofii și geanta asortată. Este o întreagă agitație pentru… o seară de distracție.

Alegând să îmi comand o rochie online, am întâmpinat câteva probleme pe care doresc sa vi le aduc și vouă la cunoștință. Iau ca exemplu site-ul DressWe (de unde am achiziționat această rochie -> www.dresswe.com ) și vă spun că dacă purtați mărimea US2 (cred că ar egala cu XS-ul de la noi) și vă place culoarea rochiei care este afișată, puteți avea rochia acasă în mai puțin de o săptămână. Dacă însă măsurile nu vi se potrivesc cu exactitate, dacă doriți să schimbați culoarea sau o breteluță vi se pare inestetică, aveți la dispoziție consultanți care iau legătura cu voi și notează modificările pe care le doriți. După ce rochia este gata, o aveți la fel, într-un timp record, la ușa dumneavoastră ( Gasiti in sectiunea Dresses colection cateva minunatii!)

Lungimea rochiei este unul dintre cei mai importanți factori. Dacă este prea lungă riscați să vă împiedicați, dacă este prea scurtă se pot vedea pantofii/sandalele, ba chiar și gleznele și își pierde cu desăvârșire statutul de rochie lungă. De aceea este important să știți cam ce veți încălța în seara cea mare, sau măcar să o luați puțin mai lungă (croitorul face minuni dacă are de unde tăia!).

Rochia mea este perfectă pentru un shooting foto dar ar fi incredibil de nepotrivită pentru un bal sau o petrecere. Datorită lungimii pe care o are (mai exact trena din voal) există riscul de a te împiedica, de a nu te putea deplasa, iar de dansat nici nu mai vorbesc! Cu toate acestea am ales să mă fotografiez cu ea așa pentru că iubesc felul în care transformă o imagine și eleganța ce o provoacă. Totuși.. abia aștept să o duc la croitor 🙂

Mulțumesc din toată inima Ralucăi Vintilescu pentru răbdarea de care a dat dovadă în găsirea ideilor și îndurarea frigului. Totul pentru… mine!! Mulțumeeeeesc mult, draga mea prietenă!

34 thoughts on “Rochia de bal – O provocare!

 1. Fetita, nu ai murit de frig ?:)) Dar, de fapt, ce mai conteaza? Noi facem orice pentru blog :))
  Foarte frumoasa rochia. Spectaculoasa! 🙂

 2. Hihi, ce frumoasa esti!!
  Cred ca a fost o adevarata provocare sa pozezi cu rochia asta pe scarile acelea 😛
  Sa incerci si un cadru mai colorat sau pe alb cred ca s-ar vedea divin… rochia e superba, dar cu siguranta greu de purtat la un eveniment ❤

 3. Îmi place mult mult de tot rochița ta.
  Ar fi mers un vant, care sa tină rochia ridicată ca în poza 9 😀
  Oricum, îmi plac super mult pozele voastre, mai ales că aveți și niște peisaje super 😀

 4. Pingback: Ce înseamnă eleganța? | Chate's Diary

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s