Keratina lichidă – O necesitate

Keratină lichidă Anian – TRIODELUXE

Pentru că despre îngrijirea părului nu v-am mai vorbit de mult, m-am gândit că ar fi cazul să vă spun părerea despre keratina lichidă Anian, dupa o lună de testare intensă.

Întotdeauna mi-a plăcut părul lung și sănătos. Dacă mă urmăriți frecvent știți că în ultimii doi ani nu m-am tuns mai scurt de zona pieptului. Nu pot și nici nu vreau! Dar asta nu înseamnă că părul lung este și ușor de întreținut. Este foarte greu, mai ales când te încăpățânezi să nu tai din el mai mult de 5 centimetri o dată la mult timp.

De-a lungul timpului am încercat o tonă de măști de păr (din comert și home-made), balsamuri și șampoane, dar cele care mi-au părut mie că ar netezi podoaba capilară și nu ar lăsa-o ca după un uragan au fost cele care aveau în compoziție keratină. Am folosit și șamponul și masca de păr cu keratină Anian, iar de ceva timp și keratina lichidă însă niciodată pe toate trei deodată (deși aș vrea, sunt tare curioasă de rezultate).

Keratina lichidă se găsește la un preț foarte bun (aveți link-ul mai sus) în varianta de 250 ml, cantitate care cred eu că ar ajunge destul de mult timp, chiar și pentru un păr foarte lung.

Acum să vorbim despre efecte. Am folosit-o 30 de zile, practic de 10 ori (încerc să îmi spăl părul cam la 3 zile). Efecte pozitive? DA! Pentru că refuz să îmi tund părul foarte des și pentru că folosesc placa sau ondulatorul săptămânal, firele tind să se despice. Deși nu și-au revenit complet, sunt parcă mai „la locul lor”. Curând mă voi tunde (câteva sugestii?) așa că atunci voi vedea clar cât de mult îmi menține keratina părul într-o stare bună.

Folosind-o, părul nu mai are o tendință atât de mare de ondulare și stă mai așezat decât în mod normal. O folosesc de fiecare dată după ce îmi spăl părul și după ce l-am uscat puțin cu prosopul. Nu am aplicat niciodată fix la rădăcină, ci am evitat cât de mult am putut zona, însă pot spune că insist mereu la vârfuri. După ce îl și pieptăn îl usuc cu feonul pentru a se fixa toate ingredientele pe firul de păr. Mirosul este și el foarte plăcut, fapt ce l-am remarcat la toate produsele Anian.

Voi l-ați încercat? Dacă doriți mai multe detalii sau credeți că nu am inclus totul în review, vă invit să îmi lăsați părerile în secțiunea de comentarii. Vă pup!

4 thoughts on “Keratina lichidă – O necesitate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s