Office style

Coat – Fashion71 . Sweater – Kurtmann . Bag – Adona.ro

Iată că am intrat în luna iubirii și acest lucru se simte deja în aer! Chit că vă place Valentine’s Day sau sunteți mai tradiționali și sărbătoriți Dragobetele nu aveți niciun motiv să nu zâmbiți când vă gândiți la luna februarie. Dacă încă nu ați găsit cadoul perfect pentru persoana iubită vă asigur că dacă trageți cu ochiul pe Fashion71.net veți avea coșul de cumpărături plin. Când comand pentru prima dată de pe un anumit site stau cu „inima în gât” până când vine comanda pentru a mă asigura de calitatea produselor. Vă recomand acest site pentru că este pentru a doua oară când am comandat ceva și nu mi-a părut rău. Atât încălțăminte cât și paltoane ori sacouri. Chiar și dacă vă doriți ceva sexy pentru jumătatea voastră, găsiți foaaarte multe produse într-o secțiune specială. Check it!

Bănuiesc că geanta v-a atras atenția! ♥ Abia aștept să vă povestesc mai multe într-o postare specială. Cred că toate merităm să avem parte de un mic răsfăț așa că… de ce să nu vină printr-o geantă incredibil de frumoasă?

Kisses!

19 thoughts on “Office style

  1. Mie îmi plac toate elementele ținutei și aș purta-o cu plăcere. Ador combinațiile de cămăși cu pulovere/bluzițe și alte topuri peste. Faptul că ai optat pentru mai multe straturi de haine și la colier, transformă ținuta într-una mai diferită și chic. Mă bucur, de asemenea, că-ți păstrezi naturalețea și mereu zâmbetul pe buze, chiar și mai timid!

    Pupici :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s