THE prom dress

Prom dress – PromTimes.co.uk

Astăzi vreau să vă vorbesc despre acea ocazie în care doriți să străluciți. Fie că este vorba de balul de absolvire, nunta celei mai bune prietene sau petrecerea fancy a unor colegi de muncă. Indiferent de multitudinea de evenimente la care este necesar să participați nu trebuie să uitați că pentru a vă distra, trebuie să vă simțiți bine atunci când vă uitați în oglindă. Și cum ați putea să nu faceți asta dacă purtați rochia de mai sus,de exemplu?

Întotdeauna am admirat vedetele de pe covorul roșu la oricare decernare de premii pentru că știam sigur că voi vedea o paradă a modei potrivită pentru orice tip de femeie (nu toate artistele sunt „trase prin inel” așa ca modelele de pe podium – thanks God!). Și așa se întâmplă. Inspirația poate veni în special de acolo pentru că ceea ce vedem noi este urmare a nenumărate zile de pregătiri și căutări de ruj perfect care să fie într-un ton cromatic cu blush-ul din obraji și lista poate continua. Pe mine mă ajută mult pentru că încerc să iau din fiecare parte câte un element și… rezultatul este uimitor 🙂

Pentru mine eleganța înseamnă rochii lungi care prin croiala lor pun în evidență corpul. Cu toate acestea, nu le dau deoparte nici pe cele scurte, sau midi (here). Printre preferințele mele se află „little black dress”. Câteva dintre modelele plăcute sunt cele de mai jos. Da,  putem spune că ceea ce am ales eu avantajează doar un anumit tip de corp, dar pe site-ul recomandat găsiți sute de rochii scurte, midi, lungi care v-ar satisface plăcerile și v-ar scoate din acea panică provocată de căutarea rochiei perfecte.

Vă las pe voi să descoperiți cele mai frumoase rochii pentru că sunt sigură că fiecare vedem cu alți ochi și ne imaginăm un outfit diferit, așa că nu vreau să vă influențez 🙂

Acestea sunt alegerile mele și aș opta întotdeauna pentru o rochie scurtă neagră , dând deoparte oricare altă culoare, iar când vine vorba de rochii lungi, albastrul și movul ar fi în topul preferințelor mele.

Vă pup și nu uitați să intrați pe site, găsiți la categoria Evening Dresses cele mai potrivite rochii pentru serile romantice în care vreți să străluciți.

14 thoughts on “THE prom dress

  1. Mereu am avut probleme cu rochiile de ocazie:)) Adica mereu stau sa ma gandesc minute bune ‘cu ce ma imbrac maine’, dar in cazul asta dureaza chiar zile, oricat de ciudat ar suna :))

    royalstaygold.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s