Hidratare maximă – efort minim

Sunt sigură că majoritatea dintre voi aveți probleme cu hidratarea pielii pe perioada iernii. Știu asta pentru că și eu sunt la fel. Mâinile sunt atracția principală a frigului (lăsând deoparte fața) așa că trebuie să avem cât mai mare grijă de ele. Încă de la sfârșitul toamnei am făcut cunoștință cu untul de corp pe care vreau să vi-l prezint în cele ce urmează. M-am gândit că merită toată atenția pentru că sunt tare încântată de puterea sa de hidratare.

Cel pe care eu l-am primit de la draga mea prietenă Daniela (de la Keratin Hair Straightening) conține ulei de mango și papaya. Mirosul îmbietor se simte de fiecare dată când desfac capacul. 

Consistența este asemănătoare cu a unui unt comestibil 🙂 Spun că este perfect pentru iarnă pentru că este foarte catifelant și nu este nevoie de mai mult de două aplicări (eu de obicei aplic pe tot corpul dimineața și seara, insistând în zona călcâielor), iar vara, o singură aplicare este mai mult decât suficientă.

Cutia este de 250 ml și vă asigur că este îndeajuns pentru o lungă perioadă de timp! În plus, prețul de doar 25 lei te-ar face să cumperi mai mult decât o singură cutie! 🙂 Dacă nu vă place papaya și mango, veți fi fericite să auziți că se găsește și cu unt de shea, o minunăție după părerea mea (Apropo, puteți câștiga cutia magică cu unt de shea la concursul organizat pe pagina de facebook a blogului, aici).

*Mai multe detalii care s-ar putea sa va intereseze*

Dacă vă interesează achiziționarea unei astfel de minuni îmi puteți trimite un mesaj pe pagina de facebook Chate’s Diary sau Danielei, aici.

Vă pup!

8 thoughts on “Hidratare maximă – efort minim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s