Apa micelară IVATHERM

Serile de octombrie mi se par cele mai obositoare. Multe persoane dragi mie își serbează în această lună ziua de naștere dar sunt și evenimente importante inimii mele 🙂 Așa că este imposibil să nu mă prindă întunericul făcând încă o listă și înca una, și încă una. De cadouri, de ținute, de articole. Totul trebuie scris acolo pentru a-mi aminti tot ce am de făcut (Deși câteodată ar trebui să îmi amintesc și să consult listele!) Ceea ce încerc să vă spun este că nu întotdeauna am timpul sau cheful necesar de a mă demachia. Da, știu, nu este bine. Până acum ceva timp pentru a ma demachia foloseam o cremă-spumă pe care o aplicam pe fața umedă iar mai apoi clăteam. Chin să fac acest proces dimneață de dimineață și seară de seară. De o săptămână și un pic însă am un aliat de nădejde care-mi ține de urât 🙂 Am descoperit  apa micelară Ivatherm!

Utilizarea ei este la fel de simplă ca și alunecarea în lumea în care Alice descoperă Țara Minunilor. Sper că știți povestea!

Revenind, doresc să vă spun ce părere mi-a făcut după o săptămână de utilizare. Simt că viața ar fi mult mai grea fără ea. Mai ales pentru buzele și ochii mei! Cu mult timp în urmă aveam demachiante pentru aproape fiecare părticică a feței. Exagerez puțin însă știți și voi că am dreptate. Mi-a plăcut acțiunea sa asupra tușului și a rimelului. Dispare cât zici…APĂ! Despre fond de ten sau pudră nici nu are rost să mai vorbesc, pigmentarea fiind mult mai mica decât în cazul tușului,de exemplu.

Sticluța mi se pare foarte practică, am ținut-o și în geantă (cu susul în jos, într-o parte, după cum stă fiecare lucru într-o geantă fără fund) și nu am avut probleme, nu a curs pe lângă capac. Dacă ești atentă când o folosești nu se pierde mult produs. Eu nu am avut niciodată nevoie de mai mult de două dischete demachiante pentru a-mi curăța fața (în fiecare dintre ele folosind o cantitate foarte mică de produs).

Îl găsiți la prețul de 44.33 lei sticla de 250 ml chiar AICI. Sunteți la un click distanță de achiziționarea sa.

ÎL RECOMAND CU DRAG!

Voi ce părere aveți? Ați încercat-o până acum? Dar alte produse marca Ivatherm?

P.S.: zilele următoare am să vă prezint Crema Hidratantă Multiperformantă primită spre testare.

8 thoughts on “Apa micelară IVATHERM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s