Pensulele – O necesitate.

Bonjour, dragelor! Pentru că v-am tot acaparat atenția cu diferite outfituri m-am gândit că ar fi cazut să apară și un articol care să ducă pe partea de beauty. Despre ProduseCosmetice.ro v-am mai vorbit, de acolo am achiziționat acea trusă adorabilă ce conține atâtea și atâtea culori (vedeți articolul AICI) însă nu am pus prea mare accent pe pensulele cu care am reușit să folosesc fardurile.

La început consideram că îmi este de ajuns o pensulă pentru blush și… cam atât. Nu foloseam fard sau dacă o făceam credeam că buricul degetului este suficient de bun pentru a aplica o nuanță ștearsă pe ploapă. Încet, încet mi-am schimbat părerea. Iubesc când oamenii își dezvoltă părerile, iubesc asta la mine! De ce? Pentru că așa am descoperit că pe lângă faptul că îmi place să mă îmbrac astfel încât să mă avantajeze, pot face această magie și cu fardurile. Dar pentru asta sunt necesare instrumentele adecvate!

Trusa de pensule nu este de la un brand prea cunoscut însă nici nu doream în mod special acest lucru atât timp cât calitatea se vede. Și s-a văzut. Prețul este neschimbat : 49 lei. Consider că excelent atât timp cât cumpărând pensulele la bucată nu găsești ceva bun la un preț sub 10-15 lei (asta dacă ai răbdare să cauți!). Aceste pensule sunt realizate dintr-o combinație de păr natural și sintetic fiind foarte fine și plăcute la atingere. Nu știu cât de bine se va vedea acest lucru în poze însă am încercat să surprind cât mai bine calitățile lor. În set găsiți pensule pentru : pudra, fond de ten, blending, aplicarea fardului de ochi, buze, pliul ploapei (pensula în unghi) și cea pentru gene și sprâncene.

Mă declar mulțumită aproape pe deplin. Separat față de set mi-aș achiziționa o pensulă pentru blenduit mai „stufoasă” și o pensulă pentru fond de ten mai mare. Cea din urmă este opțională pentru că în momentul de față mă folosesc de degete pentru a-mi întinde fondul de ten uniform.

Ce părere aveți despre ele? Le-ați achiziționa?

Kisses.

15 thoughts on “Pensulele – O necesitate.

  • Cred ca din cauza ta incep sa am si eu o problema cu pantofii si gentile! Cam asta mi-am comandat in ultimul timp! :))
   Si da, intotdeauna este necesar mai ales ca din fiecare trusa iti faci cate o preferata si ajungi sa o folosesti doar pe aceea. Asa mi s-a intamplat cu pensula pt pudra ❤

 1. Super pensulele, asta caut si eu de ceva vreme, m-am tot uitat dupa pensule la bucata cum ai spus si tu, dar eu n-am vazut nici una mai ieftina de 19lei :((
  Mi se par enorm de scumpe… cred ca am sa-ti urmez sfatul si am sa comand trusa asta, mai ales daca spui ca esti multumita, pentru ca oricum nu sunt mare experta si vreau sa invat strictul necesar 🙂
  Superbe poze ai facut, pensulele sunt foarte frumoase si tu ai surprins asta… imi place combinatia cu rosu 😀

  http://www.newtouchofcolor.com/

  • Crede-ma ca asa este cel mai bine pentru incepatori, ai tot ce iti este necesar. 🙂 Dupa ceva timp intr-adevar, vei simti nevoia de mai multe si abia atunci zic eu ca merita sa dai 20 lei pe o pensula care sa faca minuni atat timp cat stii ca mai ai inca 7 pentru a le folosi.
   Te pup si astept sa vad daca le-ai achizitionat ❤

 2. Ce bine arata!
  Nu le-as achizitiona c-as fi nebuna :)) deja am putin peste 100 si eu abia ma machiez.
  Sa le folosesti cu placere si sa te vedem mai des machiata cu ocazia asta :*

 3. Par ok din poze, insa sa stii ca si eu de multe ori folosesc degetul pt aplicarea fardului pentru ca asa simti ochiul si pliul cel mai bine. Chiar poti realiza un machiaj cu degetul si sa iti iasa ceva frumos. Pentru aplicarea fardurilor pe pleoapa ti-as recomanda ca pensulele sa nu fie din par sintetic, iar pentru aplicarea fondului de ten poti folosi un buretel sau pensula stippling 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s