Green all the way

Poate titlul nu vă sugerează nimic însă vă rog să priviți mai atent fotografiile ce vor urma. Verde. Verde peste tot!

Nu agreez întotdeauna această culoare, mai ales că în popor este o vorbă: „Te-ai îmbrăcat in verde ca să te mănânce vaca?” .  Nu știu dacă toate cunoașteți această vorbă dar… Mie mi-a rămas întipărită de mult timp în minte.

Ceea ce vedeți astăzi nu este nici pe departe un outfit lejer, de plimbări prin parc însă gândiți-vă că în loc să stau pe bancă, relaxându-mă, sunt la birou, în fața laptopului, așteptând să se termine cele 8 ore de muncă 🙂 

Înainte să vă gândiți că mi-am băgat degetele în priză, vă spun eu că mi l-am împletit spic cu o seară înainte. Altfel este  muult prea cald!

*fotograful mi-a tăiat puțin din cap 😀 *

 

Blouse – Justfor5pounds . Skirt – Atmosphere . Bag – TbDress . Shoes – ZARA

Înainte de a încheia doream să vă prezint… o încântare. Sigur vă vor curge și vouă ochii, așa cum mi s-a întâmplat mie. De curând mi-am comandat o trusă de farduri de pe ProduseCosmetice.ro . Are 183 de nuanțe care sunt… impecabile. ❤ Pentru outfitul de astăzi am combinat câteva dintre blush-urile de pe una dintre cele 3 palete, apoi m-am jucat cu una dintre pensulele achiziționate pe lângă trusă + unul dintre fardurile verzi. Multe persoane m-au întrebat dacă am găsit tuș verde și cu cât l-am achiziționat. Prindeți ideea, corect?

Cu siguranță merită un articol întreg, nu doar o părticică, dar sunt prea încântată 🙂 Promit că le voi face un review și voi reveni cu amănunte cât mai detaliate (P.S.: Ați văzut câte culori vii? Galben, verde, roșu, o minunăție! ❤ )

26 thoughts on “Green all the way

 1. Deci imi place geanta ,imi plac baleriniiiiiiiiiiii ❤ si bluzita e draguta …trusa am avut-o si eu…dar am dat-o nu aveam timp sa o folosesc si decat sa expire..dar acum parca mi-as dorii alta 😀

 2. Hey, great post! I’m Audrey and I’m very interested in fashion and style. I think you would enjoy my posts; I would really appreciate a follow back! Thanks!

 3. Ador gentuta!!!!!!!!!iti sta fff bine in fustitza!!!si balerinii snt dragutzi…. dar GENTUTZA e absolut FENOMENALA!!!!!!!!pupici

 4. E minunata tinuta ta! e foarte eleganta, iti sta foaaaarte bine cu ea, draga mea! >:D< gentuta imi place enorm!
  Nuantele paletutei sunt tare dragute, sa o folosesti cu placere! Asteptam si machiaje folosind-o 🙂

 5. Frumoasa fusta si geanta :D! Sa stii ca si in machiaj este la fel, multa lume fuge de nuanta verde, nu pot sa intekeg de ce, ca este o culoare superba! Spor la creat machiaje cu noua paleta !

 6. Esti scumpica rau, si fara cap :)) Nu erai tu adepta acestor poze prima data cand ai aparut pe blog? :))
  Bluza e super tare, arata chiar foarte bine pentru 5 lire, iar balerinii sunt minunati ❤
  Am si eu 2 truse de genul celei pe care o ai tu, desi eram super incantata cand le-am primit, pentru ca nu prea am talent intr-ale machiajului, nu le folosesc cum mi-as dori 😦 Abia astept sa vad rezultatele tale, te pup!!

  http://www.newtouchofcolor.com/

 7. Comica vorba din popor, dar in zona mea nu am auzit-o :)). Imi place mult geanta ta, iar tinuta este frumoasa. Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s