Niciodată prea mulți pantofi!

De ce noi, sexul frumos, avem atât de multe slăbiciuni care ne golesc cardul de credit? De ce nu putem fi ca majoritatea bărbaților care consideră că doar 2-3 perechi de pantaloni sunt suficiente, la fel și sacourile sau cămășile (nu generalizez până la 100%, cunosc și bărbați care au o garderobă cu muuuult mai impresionantă decât a mea!)? Nu pot spune că am o mulțime de perechi de pantofi, spre exemplu, pentru că ar fi o minciună gogonată, credeți-mă! Nu am încălțări pe roz, bleu, portocaliu sau galben. Și de acestea avem nevoie, nu? Dar pentru a nu da iama în cardul de credit m-am gândit că o femeie ar trebui să opteze pentru articole vestimentare cât mai versatile!

*cea mai nouă achiziție în materie de încălțăminte ❤ *

Mai jos veți găsi cam ce aș dori să îmi cumpăr în următoarea perioadă. Sub fiecare fotografie veți găsi un link care vă va duce direct către aceste superbități!

1. Frumusețea întruchipată – black swan or something! Cred că prima dată le-am zărit la Blair Eadie (doar că.. nu la fel de sclipicioși) și m-am îndrăgostit pe loc! Când le-am găsit la un așa preț… Nu am putut decât să mă gândesc la zecile de combinații pe care le-aș putea face.

2. Red problems – De ce? Cam orice pantof frumos, este al naibii de incomod! Încă nu știu, pe probate și încercate. Dacă vi le luați înaintea mea, anunțați-mă de cum stă treaba.

3. Sclipilici albaștri – Nu știu cât de mult vă plac vouă dar mie mi se pare o alternativă mult mai feminina la teneși spre exemplu. Par mai sport dar nu prea mult! (cu toate acestea, mai am o pereche de balerini albaștri…să îi iau pe altă culoare? 😀 )

111467_P_1403043373402

4. Colieeerul care m-a făcut să lăcrimez! – Nu vă speriați, nu e un preț exorbitant, din contră! Știu că nu face parte din „gama” pantofilor dar… Merită pus pe listă, nu-i așa?

 

Vă plac alegerile? Cam câte perechi de pantofi dețineți?

 

9 thoughts on “Niciodată prea mulți pantofi!

    • Nici eu nu pot spune ca ar fi perechea cea mai des purtata,spre exemplu, insa pentru o tinuta foarte simpla cred ca ar da un plus 😀

  1. Mda…niciodata nu avem destui pantofi …daca stau bine sa ma gandesc niciodata nu avem destule articole vestimentare!
    :))) vezi ceva…te si gandesti cum ar veni cu nu stiu ce rochie/pantalon & Co :))))))))
    Ce sa mai…e “greu” sa fii femeie…multe decizii:))))))))

  2. Visez la o pereche cu fundita care sa lumineze tinutele mai sobre. Si incaltamintea pe albastru ma incanta foarte mult, ma duce cu gandul la Michael Jackson. I-as purta la tinute all black sau all pink… mai indraznet 😀

  3. Eu nu am prea multi pantofi. Iar din cei pe care-i am, doar cativa port, restul nu-mi vin bine sau nu-mi sunt comozi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s