I prefer pink today!

Roz? Da, roz! Nu, nu cel pe care l-ați văzut pe unghiuțele mele acum câteva zile ci rozul pal care face bine ochiului.

t-shirt – ZARA . jeans – TBdress . Shoes – TideStore

De câte ori mă gândesc că sosește vara mă apucă un gând legat de costumele de baie. Nu neapărat legat de acele bucăți de material cât de corpurile noastre. Va fi o întreagă paradă pe plajă de-a-ntregul verii. De aceea de câteva zile am început să fac genoflexiuni, abdomene, flotări. Câte puțin din fiecare pentru că na, nu poți îngrășa porcul în ajun. Nu doresc să slăbesc, la înălțimea mea, 49 de kilograme mi se par mai mult decât decente. În schimb îmi doresc corpul tonifiat. Așa că, pentru aceste mici exerciții mi-am format și un echipament pe măsură. Nu sunt o fană a rozului dar pentru jumătatea de oră pe care o petrec făcând puțin sport (de obicei chiar urmărind serialul favorit) acesta e binevenit.

Zara t-shirt Zara t-shirt

Dacă vă place combinația, promit că voi face și un outfit puțin mai elaborat cu acestea. Aștept doar feedback-ul vostru!

7 thoughts on “I prefer pink today!

  1. Adidasii si tricoul sunt ultra-draguti! Cica si eu imi fac curaj sa incep iar sa fac putin sport. Dar de obicei e doar un pretext sa-mi mai cumpar cateva tinute sport si mai deloc antrenament 😀

    • Dada, cam asa si la mine dar shhh,ramane secretul nostru! Ce sa facem,este necesara si miscarea, mai ales daca avem un apetit bogat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s