Mai mult de două culori într-un outfit?!

Mai mult de două culori într-un outfit?! De fiecare dată când mă ia inspirația dau buzna în fața dulapului. Mă uit de suuus până jos combinând în minte diferite ținute. Bineînțeles că majoritatea sunt foarte îndrăznețe, pline de culori puternice și cu care nu aș putea păși pragul casei. Deh, încerc să fiu cât mai cuminte în această privință.

Voi ce părere aveți despre combinarea a mai multor culori într-un outfit? Nu mă refer neapărat la culorile cuminți. Până la urmă, dacă se găsesc într-o ținută alb, crem și bleo, nu cred că se poate spune că sunt prea multe culori. Prea multe ar fi în cazul : roz aprins, galben, verde, portocaliu (Al naibii exemplu! 😀 )  Pentru astăzi v-am pregătit un mix : alb-roșu-crem. Mie îmi place ce-a ieșit și sper că și vouă!

white-red

Blouse – TBdress. Pants – Nike . Shoes – City Chic

Nu cred că v-am întrebat până acum, voi ce părere aveți despre pantofii stiletto? Vi se par un must-have? Cu ce ați combina perechea aceasta de pantofi? I need ideas

red-white red-white red-white red-whiteSă vă spun un mic secret? Bluza este de fapt… o rochiță! Dar dat fiind faptul că mândra Cătălina nu a citit mai bine din ce material este aceasta am dat peste un material sintetic care… se muleaza prin toate părțile! Nu am nimic cu articolele vestimentare mulate, ba chiar am câteva în garderobă, însă aceasta era sub orice critică! 😀 Daaaar bine că imaginația mea dă roade și în cele mai sumbre momente, astfel a rezultat aceasta bluzo-rochiță!

Pantofii sunt extrem de comozi! vi i-am mai prezentat acum ceva timp pe pagina de facebook a blogului însă nu i-am pozat și la mine în piciorușe. Nu-i așa că transformă ținuta?

Vă aștept cu drag părerile în secțiunea comentariilor, dar și pe Facebook!

 

14 thoughts on “Mai mult de două culori într-un outfit?!

  1. Mie imi place sa combin mai multe culori, mai ales vara, rezulta outfituri vesele 🙂
    Imi place tinuta de azi, daca nu ai fi zis nu mi-as fi dat seama ca e rochie si nu bluza.

    • Da, vara se accepta (aproape) orice! 😀 Insa nici atunci nu prea bat bine la ochi acele culori neon.. Nu-i asa?!
      Multumesc, Anca, te pup! ❤

    • La acest lucru m-am gandit si eu! Nici macar pentru o seara in club nu ar fi fost potrivita, dar ca si bluza este destul de eleganta si versatila, merge purtata in multe combinatii, cel putin asta mi-e impresia. Te pup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s