Volume Blast Mascara – THE ONE

oriflame

Salut,salut! Cu fiecare ocazie în care doream să vă scriu simțeam că nu este ok ceea ce doream să relatez. Cred că am avut parte de un mic blocaj. Dar lucrurile se opresc aici pentru că am atâtea lucruri de arătat încât… S-au strâns materiale pentru aproape o lună! Voi avea nevoie de voi cu fiecare articol pe care îl voi scrie. Sper că vă voi găsi tot aici.

Astăzi doresc să vă vorbesc despre unul dintre noile produse din gama Oriflame și anume Volume Blast Mascara – THE ONE!

L-am testat câteva zile și am doar cuvinte de laudă! Nu încarcă foarte tare genele (decât dacă îți dorești acest lucru). Este suficient să manevrezi cu grijă periuța pentru a obține efectul dorit.

DSCN9440

Așa arată peria rimelului. Când am văzut-o așa micuță m-am cam mirat. „ce ar putea face atât de miraculos?”.. Dar priviți mai jos!

gene

Observați diferențele?! Un ochi este făcut, altul nu. De ce? Pentru a vedea diferența! În prima imagine a fost aplicat doar un strat, în a doua imagine am mai adăugat un strat. Așa, de efect!

Ce părere aveți? Voi l-ați achiziționa?

13 thoughts on “Volume Blast Mascara – THE ONE

  1. Woow, chiar ca e diferenta, imi place mult de tot!! Si genele tale sunt lungi si ochii superbi, dar si mascara isi face treaba cu siguranta ❤ Sa-l folosesti cu placere!!

    • Multumeeesc ❤ da, din acest punct de vedere ma declar multumita, imi plac mult genele mele (desi am avut accidente cu ele cand eram mica – consideram ca daca le voi taia suficient de mult, vor creste foarte mari – mare tampenie!) Iarna nu prea folosesc mascara datorita acestui fapt, hihi!

    • Mie mi-a prins tocmai bine, aproape l-am terminat pe celalalt 😀 Ma bucur ca se vede diferenta, asta imi si doream, sa se vada ce efect WOW a avut asupra genelor mele.

  2. Pingback: Cine sunt castigatorii invitatiilor la workshopul Oriflame » Blogal Initiative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s