Oriflame is THE ONE.

Bună fetelor, Hristos a înviat!

Mă bucur că încă nu m-ați părăsit din cauza faptului că am rărit puțin postările pe blog dar la câte materiale am.. Va trebui să mă suportați de acum încolo. Deși ultimele postări au fost mai mult pe partea de fashion, doresc să schimb acest lucru. De aceea am profitat să vă vorbesc despre produsele Oriflame. Da, știu că nu este o noutate pentru voi și că v-am mai vorbit despre ele dar acum este vorba de ceva cu totul nou!

THE ONE

cats

Le folosesc produsele de mică (nu vă gândiți la cosmetice! Doar aveam 5-6 ani! Foloseam gelurile de duș, spumantele,etc). Pe timpul acestei ierni am folosit fondul de ten si pudra compactă din gama Studio Artist. Mi-ar placea tare mult să testez și produsele THE ONE  pentru că doresc să vă aduc în „lumina reflectoarelor” blogului meu toate noutățile importante!

Ce aduce THE ONE nou? De la design până la texturi și culori! Imaginea acestei game este Andreea Raicu, o persoană pe care eu o stimez tare mult și mi-ar plăcea ca într-o zi să o cunosc personal. M-am informat bine și știu că v-ar încânta mult să folosiți produsele lor. De ce? Pentru că prețul și calitatea fac casă bună si se mulează pentru buzunarul oricui! Dacă deveniți și reprezentanți, câștigurile devin vizibile (i know what i mean, doar sunt și eu reprezentant!)

Până atunci vă las cu informațiile pe care le găsiți pe site și așteptați-vă ca luna mai să devina oficial luna #theone !

10 thoughts on “Oriflame is THE ONE.

  1. eu am descoperit oriflame ,acum 10 ani..eram bobcita in liceu..o fata simpla de la tara,care nu mai auzise sau vazuse de cataloage precum cel oriflame..cand l-am rasfoit pima oara,mi s-a parut ceva minunat…si uite asa ,am descoperit cum sa ma ingrijesc ..tin minte ca prima chirie pt gazda ,am dat-o pt comenzile mele …asa m-a certat mama mea..:))nu am renuntat la oriflame nici acum..folosesc cu succes produsele..si nu numai pt mine ci pntru intreaga familie..stiu ca ceea ce cumpar,sunt produse de calitate..testate..si recomandate de dermatologi.acum,am rasfoit pe net un catalog,si am vazut produsele the one…deabia astept sa imi comand ceva..:)

  2. Nu ma mir ca Andreea este alegerea pentru imaginea produselor The One… cred ca este o alegere potrivita 🙂
    In ceea ce priveste produsele, sper sa am ocazia sa le folosesc cat de curand, am vazut ca sunt foarte accesibile ca pret 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s