Fă-ți cumpărăturile cu cap. Un mic sfat

De când am început să scriu pe acest blog (mai exact de acum fix un an) m-am gândit că va fi ceva ce îi va face pe cititori să își dorească să mă mai viziteze. De aceea m-am gândit la necesitățile pe care dorim să ni le îndeplinim. Noi le numim necesități când de fapt sunt doar dorințe. Gândindu-mă ce să fac mai special astăzi, mi-am dat seama că trebuie să vă vorbesc despre MiniPrix și despre ceea ce a adus nou. Cu siguranță ați auzit de site-ul lor și cel puțin odată ați călcat pragul magazinului. Iată că Miniprix.ro ne face o surpriză și putem găsi o gamă foarte variată de produse cosmetice profesionale Kerastase, Loreal, Mario Badescu, Bruno Vassari, CHI, Kallos, Anubis, Enliven, Oyster, Sinergy, Alfaparf dar și produse cosmetice bio de la Bio Cosmetica,  Institutul Spaniol și Argan Yca.

De multe ori am căutat să îmi fac cumpărăturile din fața laptopului, sunt mai comodă, recunosc! Produsele de Make-up sunt la prețuri foarte bune, altfel nu vi le-aș fi recomandat! Pe mie m-a atras corectorul de la Kallos dar și fondurile de ten. Mai găsiți și cosmetice bio , de altfel vânate de toate doamnele care își doresc tinerețe fără bătrânețe.

Recomand să aveți mare grijă atunci când vă comandați produse precum fond de ten sau corector pentru că acestea necesită cunoașterea în prealabil a nuanței potrivite tenului. Eu îmi cunosc nuanța și nu îmi e greu deloc. Mai mult, cu siguranță găsiți pe internet diferite imagini care să vă ajute!

Mai sus v-am lăsat linkurile către produse așa că vă urez doar .. Spor la cumpărături șiiii vă propun să îmi arătați care sunt produsele voastre favorite! Știu că hainele și încălțămintea sunt favoritele voastre (mai ales datorită prețurilor) dar aruncați un ochi si peste produsele cosmetice!

 

Pupici!

11 thoughts on “Fă-ți cumpărăturile cu cap. Un mic sfat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s