Floral print jacket – Spring Must-Have

Nu este nimic mai frumos într-o dimineață de primăvară decât să te trezești printre așternuturile albe, mângâiată de razele soarelui. Fereastra din camera mea parcă lasă din adins în fiecare dimineață aerul primăvăratic să intre și razele soarelui să mă trezească. Blând atunci când pot lenevi și dur atunci când sunt în întârziere. Ei bine, cam mereu sunt în întârziere deci… M-am bucurat nespus de această dimineață. Cu o cană mare de cappuccino, câteva din brioșele preferate (scorțișoara face minuni!) și mi-am început ziua glorios: curățenia de primăvară din dulap. Am tot amânat-o din cauza vremii însă sper să rămână așa și să nu mă facă să scot iar paltoanele la purtat. (apropo, abia aștept să îmi sosească paltonașul comandat de pe Sheinside, îl găsiți aici). Am dat peste hăinuțe de care uitasem cu desăvârșire, dar am și pus la loc de cinste noi achiziții. Câteva dintre ele le găsiți în outfitul pregătit mai jos.

EN: There’s nothing greater in a spring morning than waking up between the white sheets caressed by sunshine. I hope you like the outfit I prepared for today.

Floral printed jacket

Jacket – PersunMall , Necklace – MyRareLove, Jeans – Zara, Boots – Ammauri

În ultimul timp mi-a plăcut să îmi adun gândurile și să simt că sunt eu doar în acest fel de outfit. Nu trebuie să îmi fac griji pentru nimic, nici dacă rochia e prea mulată (sau nu), nici dacă s-a ciupit dresul mult prea fin pentru scaunele dure din taxi,  nici dacă voi fi atacată în plină stradă pentru că par… inofensivă. Este look-ul perfect pentru momentul în care vrei să fii sigură pe tine, pe gândurile tale și pe puterea de dominare! Poți fi învingătoare și fără fusta strâmtă pe care eu aș purta-o mai mult ca pe o curea, just sayin’.

_DSC0112

_DSC0117

De la o vreme sunt puțin cam… obsedată, înebunită încântată să port tot felul de inele. În ultima săptămână mi-am luat 7 😀 Trei le vedeți aici, iar celelalte într-o viitoare postare.

Lately, i was excited to wear any kind of rings. In the last week i bought 7 rings.. you can see three of them here and the rest in a future post.

Knot Ring – Rings And Tings , Heart Ring – Rings And Tings, Leaf Ring – SammyDress

Prețurile sunt accesibile, în special cele de pe SammyDress.

The prices are low, especially the Sammydress ones.

_DSC0135 Flower printed jacket

Am fost uimită de calitatea botinelor marca Ammauri. Au o mare calitate. Deși unele produse ar putea să nu fie pe stoc, acestea pot fi refăcute. Super,nu? În plus, sunt mult mai frumoase în realitate decât în fotografiile de pe site. Nu credeți?_DSC0133 Gold ringsSper că v-a plăcut outfitul meu așa că vă aștept comentariile în secțiunea de mai jos. Sunt deschisă în special la sfaturi și sugestii!

I hope you liked my outfit. I’m waiting for your comments, opinions or ideas down there, in the special section.

SHORT WISHLIST:

prom dressesPentru că tot se apropie balurile și banchetele, m-am gândit că pe Dressyours veți găsi rochii frumoase la prețuri foarte bune!

Because proms are coming, I thought that you may take a look on Dressyours. You will find beautiful cheap dresses!

32 thoughts on “Floral print jacket – Spring Must-Have

  1. lleeessinn dupa jacheta!!!!
    daca nu vine aupie, imi iau una de pe romwe :)) ceva in genu… a ta e tare frumoasa! ❤

    • M-am gandit si razgandit daca sa abordez si acest look pe blog pentru ca.. e unul dintre outfiturile mele safe ca sa spun asa 😀 Dar ma bucur ca am primit doar feedback pozitiv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s