Tratamentul minune!

Văzând că iarna aceasta zăpada nu și-a făcut deloc simțită prezența nici măcar la începutul lui ianuarie, începusem să visez la faptul că iarna aceasta va trece fără dezastrul care apare în fiecare an după o ninsoare abundentă (Mda, nu sunt o fană prea mare a iernii!)

Cu siguranță toate știm câte probleme aduce gerul, de aceea vreau să vă pun în gardă! Măcar în privința părului. De curând am achiziționat un produs care mi-a plăcut enorm din mai multe puncte de vedere : raport calitate-preț, depozitare, cantitate, efecte și așa mai departe. Este vorba despre spray-ul bifazic profesional reparator.

Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat.

Acest lucru ne promit ei și în mare parte au avut dreptate. Produsul și-a făcut loc imediat printre produsele de îngrijire a părului și a pielii.

Aviary Photo_130350674902691415 Aviary Photo_130350675562665540

Triodeluxe

Acesta poate fi folosit după ce este agitat. Se poate vedea diferența dintre cele două fotografii (înainte și după).

prospect

Să vă spun părerea mea. Îl folosesc de aproape o lună și am vrut să mă asigur că într-adevăr este folositor părului înainte de a-l prezenta. Îl folosesc după fiecare spălare a părului. Îmi las părul ud înfășurat în prosop pentru aproximativ 10 minute, apoi, înainte de a-l pieptăna folosesc spray-ul. Încerc să evit rădăcinile tocmai pentru a nu încărca prea tare firul de păr și a nu-l îngrășa rapid. Primele impresii au venit după ce a fost folosit de câteva ori.

Folosind placa, ondulatorul sau orice altă sursă de căldură foarte puternic, cel puțin odată pe săptămână, firul începe să se subțieze la vârfuri, astfel încât ar trebui să apelez la foarfecă pentru a-i reda strălucirea. Iată că nu a mai fost nevoie!

page1

Mă declar într-adevăr mulțumită de rezultatele date de acest tratament și îl recomand cu drag!

P.S.: Eșarfa roz, drăguță, o puteți găsi aici.

Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat. – See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/tratamente-par/bifazic-profesional-reparator.html#sthash.QU08mwXd.dpuf
Combinatia de ingrediente protejeaza structura naturala a parului si da stralucire. Contine cafeina, un component foarte eficient in stimularea pielii capului, permitand repararea rapida a parului cret si/sau deteriorat. – See more at: http://www.triodeluxe.ro/ro/tratamente-par/bifazic-profesional-reparator.html#sthash.QU08mwXd.dpuf
Bifazic profesional reparator
Bifazic profesional reparator

20 thoughts on “Tratamentul minune!

 1. Imi place mult parul tau e lung si frumos,al meu este tocit din cauza placii 😦 Mi se pare ca orice as incerca nu da rezultate ,cred ca singura modalitate de a scapa de tocitura este sa-l tund 😦

  • Diana, daca ai parul lung, nu-l tunde. Incearca si acest tratament, cu cafeina. Daca dupa o luna de folosit acest spray nu vezi nicio diferenta, poti apela la tuns. 🙂 Dar incearca sa folosesti tratamente inainte si dupa placa, exista si nu cred ca sunt foarte scumpe.
   Merita incercat 🙂

 2. Si mie mi-a placut keratina Anian si am mai incercat si un balsam si un sampon care au fost bunicele 🙂
  Ma bucur ca tu ai obtinut rezultate foarte bune cu acest tratament!

  • Da, Masca cu Keratina Anian a fost foarte buna pentru mine, nemaispunand de mirosul placut pe care il aduce parului.
   Il poti testa si tu, sunt sigura ca vei fi incantata de produs 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s