Now or then, ready to wear.

Deși atunci când apreciez ceva nu fac prea multe furori și este de ajuns doar un link și o mică descriere pentru a vă prezenta ceea ce doresc, cu NOW& THEN BAZAAR treaba stă altfel. Asta pentru că știu că sărbătorile au făcut mare curățenie prin buzunarele noastre și pentru că mai știu că a început o nouă etapă din viețile tuturor (cu toții ne-am promis câte ceva pentru acest an, câte o dorință care ne-ar plăcea să se împlinească). O nouă etapă, un nou stil, o nouă viață!

Sunt clientă fidelă a fetelor de la Now& Then Bazaar. Ele sunt un exemplu clar că oricare dintre noi are câte o comoară nedescoperită încă în dulap 🙂 De când le-am descoperit le-am urmărit frecvent activitatea pe facebook (apăsați aici și dați-le un like pentru a fi mai aproape de hăinuțe adorabile și la prețuri mici!) mai ales pentru că organizează și concursuri. Hihi!

Pentru că în ultimul timp am abordat zilnic ținute office, mi-am achiziționat o rochiță îmbulinată! Adorabilă, vă zic sincer. DSCN06551 DSCN0659 DSCN0661

Cu o pereche de balerini dacă este o zi cu un program încărcat sau o pereche de pantofi stiletto dacă ai de gând să stai la birou toata ziua și să iei prânzul alături de colege într-un loc populat.

Pe lângă rochii, pe blog găsești o multitudine de produse. Bluze, plovărașe, pantaloni, fuste ba chiar și genți. Secretul acestui blog este să îți rupi puțin din timpul liber și să cercetezi fiecare colțișor. Nu se știe ce comoară poți găsi, ascunsă în paginile blogului.

Ce spuneți, v-ar interesa să faceți cumpărăturile pe acest blog? Eu mi-am dat acordul și toată încrederea așa că sper să clickuiți până veți găsi ceva pe gustul și mărimea voastră.

P.S: În această seară își reîmprospătează stocul, fiți pe fază!

33 thoughts on “Now or then, ready to wear.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s