New year, new concepts.

La mulți ani! Deși a trecut o săptămână de la intrarea în noul an, cum nu ne-am prea auzit (decât pe Facebook) mi-ar plăcea să menținem spiritul sărbătorilor prezent.

De ce? Păi pentru că Moș Foymall și Moș Kurtmann s-au gândit că trebuie să se oprească și sub brăduțul meu. Și nu m-am supărat deloc! Vă las cu câteva fotografii pentru că vă știu nerăbdătoare și in plus : O fotografie face cât o mie de cuvinte!

Colier FoyMall

Detaliile m-au cucerit, se poartă și se vor mai purta mult timp aceste feluri de coliere în combinații cât mai inedite. Eu m-am gândit ca în prima zi de după vacanță să fiu mai office și am abordat acest stil.

Me - Foymall

Colier – Foymall, Cămașă – Kurtmann

Iată că a trecut și Crăciunul, mă apropii cu pași repezi către un an de blogging și mă bucur enorm că am prieteni în blogosferă pe care mă pot baza și cărora le pot cere oricând câte un sfat. Simt că am evoluat, cu pași mici dar siguri, am reușit să ajung aproape de punctul în care doream dar cu siguranță mai am de muncit.

Voi ce planuri aveți pentru 2014? Ce v-ar plăcea să vedeți pe blog mai des și ce teme vă interesează mai mult?

Pupici!

P.S.: Aș dori să mă depărtez cât mai mult de acest gen de postări însă pentru asta am nevoie de un fotograf! Și cum de al meu beneficiez cam răruț, trebuie să mă descurc și așa. Promit că revin în forță!

10 thoughts on “New year, new concepts.

  1. In primul rand “La multi ani,si tie!!! ” ,noul an sa-ti aduca tot ce-i mai frumos si mai bun!In al doilea rand “Bine ai revenit cu postari!”.Imi face mare placere sa-ti citesc postarile,esti tare draguta :)!Colierul si camasuta sunt deosebite,ca si persoana ce le poarta!!!Eu as vrea sa vad mai multe postari cu manichiura ,nu stiu daca e si genul tau,dar eu ador astfel de lucruri !Iti doresc numai bine!!!

    • Imi plac si mie acele postari, singura problema e ca unghiile mele sunt cam incapatanate, niciodata nu rezista foarte mult lungi. Insa am sa incep si acest fel de postari. Multumesc pentru feedback, te pup!

  2. Ce frumos e colierul, l-am primit si eu zilele trecute tot de la ei si il ador!!! Ce coincidenta, tot pe verde am ales si eu 😛 Esti dragalasa ca de obicei, ai aratat foarte profi in prima zi de dupa vacanta 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s