Lejeeer.

Toate articolele făcute de drag încep la miez de noapte! Dada, nu greșesc. Cel puțin de acest lucru îmi dau seama. 🙂

Vă las în compania unor fotografii făcute astăzi. Am purtat cadoul primit în dar acum câteva zile. Îl pot numi clar plovărașul meu preferat și veți vedea de ce:

oasap

1

Hihi, astăzi m-am simțit bine, m-am simțit frumoasă! Nu îmi pot da seama cărui fapt i se datorează acest lucru. Poate pentru că părul a stat puțin mai potolit, pentru că m-am simțit confortabil în cizmulițele mele crem(pe care le ador) sau poate doar pentru simplul fapt că deși am purtat un plovăr foarte larg m-am simțit feminină și grațioasă.

2

Sweater – OASAP

Pentru că a trebuit să alerg prin tot Bucureștiul astăzi, am preferat să port blugii în care mă simt cel mai lejer, dând deoparte colanții (pe care apropo, abia aștept să vi-i arăt! Vă dau doar un indiciu : negru, reni. Hai bine, două!)

oasap

Cred că va deveni o tradiție să fac și o fotografie mai.. diferită 🙂 dar îmi place să o împărtășesc cu voi. Doar suntem prieteni,nu? De fiecare dată, oricât de profi ai poza se va întâmpla să iasă și o fotografie ca cea de mai sus. Mie personal mi se pare foarte amuzantă 🙂 Denotă starea de spirit din acel moment (amuzată și înghețată)

Sper ca pe viitor să devină din ce în ce mai complexe ținutele. Momentan mă axez pe stilul pe care îl abordez de ceva vreme:  LEJER . Curând vor apărea și genți, pantofi, cercei, coliere și tot arsenalul pe care o femeie îl folosește în general pentru a atrage atenția într-un mod pozitiv, fiind admirată de toate privirile ațintite spre ea.

27 thoughts on “Lejeeer.

  1. Foarte dragut puloverul, moale si pufos!! Are cumva paiete sau nu vad eu bine? Oricum, cred ca paietele ar arata cel mai bine pe culoarea asta!! Parul tau e tare frumos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s