Almost Christmas!

Sunt fericită astăzi! Este vineri (da, vineri 13, dar nu este panică, eu sunt bucuroasă!), tocmai s-a incheiat o saptămână stresantă (pentru mine weekend-ul este vacanță, nu este inclus în săptămână) și mă pot relaxa în sfârșit. Mâine voi merge la Cloud No.9- White Christmas Edition! Abia aștept să mă întâlnesc cu câteva din bloggerițele cu care țin strâns legătura online. Voi veți veni? Lăsați-mi aici comentariu, să vadă toată lumea! + un ”particip” pe pagina lor de facebook ! 🙂

Am profitat de zilele puțin mai călduroase din această săptămână pentru a face în sfârșit niște fotografii „ca la carte” alături de o prietenă foarte bună care a avut răbdarea de a mă poza. Vreau să vă prezint noile mele achiziții: geanta si cizmele din aceste fotografii!

Daa, am spus „ca la carte” așa că apar…cu totul! Este prima postare de genul așa ca vă rog, aveți milă! 😀

outfit parc

Vedeți ceva schimbat? Parcă geanta este puțin diferită, nu-i așa? Da! Acest lucru se datorează celor două fermoare care pot fi folosite și care pot transforma geanta pentru a fi de nerecunoscut! 🙂 Economie : două genți într-una singură!

Deja năsucul meu țipa după căldură, se înroșise puțin!

outfit 1 Outfit 1

Și pentru că nu îmi stă în fire să fac doar fotografii serioase..outfit 1

Boots – Lovelyshoes – HERE

Bag – HERE

Coat – HERE

L-am vizitat și pe Moș Crăciun. Din păcate nu era acolo dar mi-a lăsat vorbă ca vine în ajunul Crăciunului cu cadouri pentru toată lumea! Inclusiv pentru mine, multe multe!

mos craciun

Eu una sunt îndrăgostită de geantă. Este foarte încăpătoare și atrage multe priviri. Cizmele au efect la o rochiță (sau fustă, ca în cazul meu) cu un dres subțirel. Dar sunt sigură că se văd ok și cu pantaloni slim. Sunt mii de combinații! Idei să ai!

P.S.: am nevoie de părerile voastre sincere. Ce e bine,ce nu e. Ce lipsește, ce trebuie adăugat și așa mai departe. Mă bazez pe voi!

27 thoughts on “Almost Christmas!

  1. Ce mult imi plac cizmele! Reusita tinuta si chiar n-ai de ce sa-ti faci griji, e foarte frumoasa prezentarea, poti sa mai faci astfel de postari cu toata increderea!

  2. Foarte frumoasa tinuta, imi place geanta foarte mult, interesanta cu acel fermoar! Sa mai faci poze cu tine ca esti tare frumusica :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s