tic ,tac, tic,tac.

zelia watch

Zilele trecute am dat peste un site despre care mai auzisem de la câteva prietene. De obicei îmi ia ceva să mă gândesc dacă să comand sau nu, mai ales când vine vorba de ceasuri (știți că ele sunt problematice deseori) însă cum doream mult unul cu curea metalică, m-am gândit că un cadou  ar fi bine meritat. Nu l-aș mai pune sub brad pentru că vreau să îl port neapărat cât mai curând!

Din păcate eu am mâna foarte subțirică (da, este un lucru trist când vine vorba de ceasuri) și nu îl pot purta până când nu îi voi scoate vreo 3 sau 4 zale. Dar îl îndrăgesc oricum, stă la loc de cinste pe măsuța din camera mea.

Zelia

Eu am dat peste ei prin pagina de facebook, apărându-mi pe wall o fotografie a unor perechi de cercei superbe! Apoi le-am rasfoit site-ul, Zelia, unde m-am cam pierdut, gândul rămânându-mi la multe perechi de cerceluși sclipitori! M-a impresionat și ceea ce spuneau despre produsele lor, și pentru că tot vreau ca voi să aveți parte doar de lucruri de calitate, uitați aici ce spun :

Zelia, un brand nascut din dragoste pentru femei, din dragoste pentru accesorii. Un brand care vrea sa iti cucereasca inima. Fiecare femeie este speciala si are propriul ei stil. De acceea, Zelia vine in intampinarea nevoilor tale cu o gama variata de accesorii. “Suntem constienti cat de mult inseamna accesoriile si cat de importante devin pe zi ce trece pentru a-ti completa sau schimba stilul.

Pe mine m-au convins. Am plasat comanda imediat, iar în 24 ore aveam ceasul în mână. Livrarea se face gratuit persoanelor cu domiciliul în București, iar pentru cei din afara capitalei se face prin Poșta Română, durând cam 3-4 zile.

Dacă nu aveți idei de cadouri puteți apela cu drag la cei de la Zelia. Staff-ul este foarte prietenos, ok și îi puteți bombarda cu întrebări legate de produsele pe care doriți să le achiziționați (eu așa am făcut!).

Spor la shopping-uit, pupici! 😀

20 thoughts on “tic ,tac, tic,tac.

  1. Sa il porti cu placere, e frumos! Si eu imi doresc un ceas cu curea metalica 😀 poate vine si la mine Mosul :))
    Te astept si pe la mine, am si un concurs de Craciun! Pupici!

  2. Pingback: Zelia Watch - Chate wears it | Zelia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s