Your hair, your treasure!

Este foarte adevărat. În general atenția oricui cade și pe păr. Dacă vezi o tipă roșcată în tramvai clar îți vei aținti privirea către ea cel putin trei-patru secunde. Într-o zi de iarnă în care fulgii își fac loc prin orice colțișor al străzii, un păr lung, bogat, brunet, îți va atrage atenția și de la 100 de metri. Dacă mai este și îngrijit va fi admirat atât de doamne cât și de băieții pe lângă care treci și care întorc instantaneu capul.

Să fim sinceri, părul lung și îngrijit denotă mult sex-appeal. Dar chiar și scurt de îl ai nu ar trebui să fie o problemă. Până la urmă atitudinea reprezintă 99% din felul în care suntem percepuți în societate.

Dragelor, pentru că iarna și-a intrat de mult în drepturi și pentru că vine și Crăciunul, ce-ați zice să vă faceți un tratament ca la carte direct la voi acasă?

Pentru un păr SĂNĂTOS, DREPT, STRĂLUCITOR. Nu glumesc, să știți! Pentru mai multe detalii vă invit să dați un click și un like celor de la Keratin Hair Straightening.

Efectele keratinei în general pot fi multiple. Nu este necesar să folosești acest tratament dacă tu îl vrei doar mai sănătos. Poți folosi măști ce au în componență keratină. Eu am folosit și pot să vă spun că cel puțin pentru părul meu a funcționat 🙂

Deci dragelor, dacă doriți un păr drept (chit că sunteți crețe,acest lucru se poate!) sau doar să îi redați strălucirea de altă dată, apelați cu încredere la produsele cu keratină. Părul vostru va emana sănătate, iar asta vă va pune în valoare enorm! Believe me!

P.S.: Dacă doriți să efectuați vreo comandă de pe Keratin Hair Straightening, aveti reducere 10 % dacă la efectuarea comenzii folosiți codul CHATE10 ! Efectuarea comenzii se face printr-un mesaj privat pe pagina lor. Spor la cumparaturi!

15 thoughts on “Your hair, your treasure!

    • Elly, mastile cel putin sunt destul de ieftine. Ajung pe la vreo 30-40 lei, daca nu ma insel. Si daca te gandesti ca masca o poti face odata pe saptamana, te tine cel putin 2 luni una, sincer iti spun! 🙂 Desigur, vor urma fotografii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s