Bucharest Fashion Week. Day 1.

Follow my blog with Bloglovin
cats

Pentru că sunt din adâncul inimii o persoană care își iubește țara cu toate cele bune și rele din ea, m-am gândit că cel mai bun mod de a sărbători ziua de 1 decembrie ar fi participarea la Bucharest Fashion Week.

La invitația lui Florin Burescu, duminică seara m-am urcat în mașină alături de buna mea prietenă, Alexa (from here) și am pornit către Otopeni. Ambasad’Or mai exact.

Bucharest Fashion Week 1

Pentru că de fel sunt o persoană căreia îi place să se facă remarcată (prin vestimentație, comportament, convorbiri -dar nu se întrec limitele bunului simț-) bineînțeles că nu am putut îmbrăca the little black dress. După lungi pocnituri ale umerașelor din dulap, singura piesă pe care mi s-au aruncat ochii a fost geaca de piele. Alexandra văzându-mi intențiile a încercat din răsputeri să mă facă să mă răzgândesc dar.. No chance, baby!

Mă abat de la subiect și vă spun că persoana pe care doream să o văd cel mai mult a fost sincer, Sonia Trifan!

Pe scenă și-au făcut apariția creații sub marca Lavinia Lascae, Clara Rotescu, Mineli, Silvia Terziu, Bacio di Moda, Victoria Sava, Bianca Dragusanu, iar în cele din urmă dar cu cel mai mare efect, Sonia Trifan.

„Colecția Soniei Trifan este o adevărată feerie de culoare, materiale și modele. Creațiile sale încearcă să inducă starea de euforie care te cuprinde atunci când simți că ești îmbracată perfect.

Colecția STARS, create special pentru Bucharest Fashion Week, este dedicată frumuseții tuturor femeilor din România.”sursa

Prezentarea a început în acorduri de vioară, cu două femei superbe ce știau într-adevăr să mânuiască instrumentul fermecat!

vioara

papioane

Au fost prezentate atât rochii elegante ce merg purtate la evenimente foarte speciale, cât și rochii ce pot face furori în serile în care dorim să fim cu adevărat speciale. Sonia nu a uitat nici persoanele care de fiecare dată stau în umbra unei femei frumoase și anume bărbații. Aceștia au purtat papioane semnate Florin Burescu, ce au înveselit ținuta și au scos-o într-adevăr din anonimat!

Cu toate acestea, piesa vestimentară care mie mi-a atras atenția în mod deosebit a fost ținuta Soniei Trifan. O salopetă atât de sexy cât și foarte ”cuminte” în părțile care de obicei sunt descoperite de orice femeie (da, atât spatele cât și decolteul a fost acoperit total! Și cu toate acestea tot o consider o salopetă sexy, hihi!)

Sonia salopeta

Mi-ar plăcea ca la un moment dat să port și eu așa ceva. Dar până atunci multă MUNCĂ! O asemenea salopetă merită un trup de invidiat și o atitudine cât o mie de cuvinte!

Singura fotografie de la eveniment este celebra poză de la panou. Pentru că am fost mult prea mult „gură-cască” încât abia când eram la vreo 2 km distanță de eveniment (la plecare, bineînțeles) mi-am dat seama ca aceea este singura fotografie. Și nici măcar nu eram sigură de cât de bine am ieșit. Cu toate astea pentru că am promis multora dintre voi… Here I am!

chate

wearing : skirt Hira Design

Pentru moment lista este închisă dar mă atrage mult evenimentul recomandat de Dana Rogoz și Raluca Vintilescu. Cloud No.9- White Christmas Edition. See you there!

 

18 thoughts on “Bucharest Fashion Week. Day 1.

    • Of! 😦 fii pe faza atunci cand vor mai fi, se merita, sa stii! Sau poate cine stie, organizeaza chiar tu unul! Sigur vor fi doritori si sponsori pe masura!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s