Borealy.ro, ajutorul moșului!

Înca nu îmi vine a crede că mai sunt mai puțin de 23 de zile până când vor veni sărbătorile. Nu pun la socoteală și Moș Nicolae pentru că de când mă știu, moșul acesta a venit doar cu dulciuri.

Pentru că trebuie să facem impresie atunci când lăsăm un cadou sub brăduțul împodobit, trebuie să ne gândim și la detaliile cele mai nesimnificative (ele așa par, dar sunt la fel de importante). Pentru acest lucru vă vin în ajutor cu unul dintre site-urile în care îmi place să îmi clătesc ochii de fiecare dată când am ocazia. Magazinul Borealy.ro vă sare în ajutor cu cadouri care mai de care.

wishlist

Pentru mama m-am gândit la ceva mai elegant, practic și de bun gust. Cu toate acestea sigur va fi un cadou pentru întreaga familie. Cu toții trebuie să ne răsfățăm bând din căni placate cu argint și simțindu-ne precum însăși regina Angliei, nu-i așa?

Mă gândesc că orice bărbat are nevoie în biroul său de anumite accesorii care să îi facă pe cei care îl vizitează să își dea seama că a fost decorat cu bun gust. Acest set îl puteți găsi aici, alături de descrierile aferente.

Pe lângă conținutul cadoului spuneam că este la fel de important și aspectul. Ambalarea cu grijă, alegerea cutiei potrivite, a fundiței care să se potrivească cu ambalajul plin de motive de Crăciun. O întreagă matematică a decorațiunii. Însă pentru cei mai leneși dintre noi, Borealy s-a gândit să ne ofere o prezentare a cadoului foarte elegantă. Fiecare cadou comandat de pe site vine într-o cutie elegant colorată care ar face impresie sub orice fel de brad, în noaptea de ajun.

Pentru mine m-am uitat și m-am tot uitat pe site, l-am răsfoit din scoarță în scoarță și tot nu am putut găsi doar un singur lucru care să îmi placă. Cu toate acestea sunt multe decorațiuni frumoase de Crăciun ce le-aș face cadou cu mare plăcere apropiaților. Mai ales că trebuie să mergem cu „colindul” la mulți dintre prieteni. Nu putem merge cu mâna goală,nu? (Deși da, teoretic noi ar trebui sa primi ceva, doar noi colindăm). Toate acestea le puteți găsi pe site.

Pentru suflețelul și inspirația mea însă am găsit ceva care chiar m-a făcut să visez că sunt o mică scriitoare din Evul Mediu și că în locul biroului pe care am laptopul, am o cărticică la marginea pervazului. M-a făcut să mă simt ca o prințesă ce-și scrie gândurile către alesul inimii.

jurnal

Vă plac alegerile făcute pentru cadourile celor dragi? Voi ce ați fi ales în locul meu? Vă pup și vă aștept comentariile 🙂

14 thoughts on “Borealy.ro, ajutorul moșului!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s