Concealer 3in1 .

Mi-a fost foarte greu să încep să scriu despre unul din produsele mele preferate pentru că… Ei bine nu mă prea pricep atunci când vine vorba de beauty (cel puțin nu la sfaturi) și de aceea am tot ezitat.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un produs care m-a salvat de muulte ori, în situații dificile. Un mic produs, 3în1!

review_573

Concealer-ul de la Oriflame este ca o binecuvântare atunci când nu am dormit prea bine (și cearcănele își fac apariția), am stat prea mult la soare (și apar mici pete pe față) ba chiar și când am probleme cu coșurile (doar de, sunt adolescentă). Având trei culori, pot fi combinate în câte feluri dorești. Personal, pentru cearcăne folosesc partea mai galbenă, iar dacă totuși mi se pare prea deschs, combin cu culoarea bej. Pentru punctele roșii, partea verde mă ajută foarte mult. Culoarea închisă o folosesc mai mult pentru a estompa culoarea puternică de galben sau de verde.

1Paleta mea, puțin cam folosită 🙂 Dar dacă îmi place prea mult, ce să fac? Acum nu că laud produsul însă eu sunt mulțumită de ea. Prețul este unul acceptabil pentru toate buzunarele, mai ales că este foarte economică (dacă o găsiți și la ofertă, nu aveți nicio explicație pentru a nu o comanda). Nu este nevoie de o cantitate mult prea mare. Având tenul mixt, textura cremoasă mi se mulează perfect. V-am convins să o achiziționați, nu-i așa?

Nu le prea am cu articolele legate de beauty așa că dragelor doresc câteva sfaturi. Ce să da, ce să nu și așa mai departe.

Pupicei!

18 thoughts on “Concealer 3in1 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s