Nici o dimineață fără.. voi!

și fără cana mare de cappuccino, bineînțeles. 

O bloggeriță pe care o urmăresc de foarte mult timp, chiar dinainte de a-mi așterne și eu primele cuvinte aici (Romina Talpos se numește) mi-a spus că și-a dat seama de un lucru:

Astfel mi-a deschis și mie, puțin câte puțin, ochii cu privire către ”încotro se îndreaptă blogul meu”. Am pus mult suflet și timp în el, dar asta poate nu se vede îndeajuns. Lucru care mă doare. Bine, cu timpul poate voi deveni mai iubită, mai cunoscută de voi și poate veți intra cu drag în fiecare dimineață pentru a vedea dacă am mai postat ceva.

Așa fac eu cu bloggerițele mele preferate. Le vizitez aproape zilnic, chit că au postat ceva sau nu. Și, oricum paginile de facebook sunt like-uite deci aflu noutățile printre primele. Două dintre bloggerițele mele preferate sunt Miss Z și Blackeyed Style.

Așa că, în fiecare dimineață, cu cana din care ies aburi (chiar și vara îmi păstrez tradiția), cu părul răvășit și cu ochii întredeschiși, aprind laptopul și îmi fac damblaua. Ce dambla?! Păi nu v-ați dat seama? 

Așa sunt eu. Așa îmi place să îmi petrec diminețile atunci când am câteva ore libere. Și să îmi petrec timpul cu voi. Scriindu-vă.

Voi? Vouă cum vă place să vă petreceți timpul liber dimineața?

31 thoughts on “Nici o dimineață fără.. voi!

  1. Mie imi place sa-mi citesc seara blogurile preferate si dimineata sa beau o cana de lapte/iaurt cu cereale si sa ma uit la tv sau sa ma plimb prin casa…incerc sa evit laptopul in primele ore ale zilei 🙂 astept sa vad in ce directie o va lua blogul tau.

    • Oana, sincer.. nici eu nu stiu exact insa. Nu vreau sa fie ca pana acum, vreau schimbari in bine. Schimbari care sa va atraga pe voi, cititorii, sa ma cititi, sa imi lasati comentarii si sa avem un dialog constant 😀

  2. Buna dimineața si ție :* Ai reusit sa imi faci ziua mai frumoasa sa stii 🙂 iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca reusesc sa te ajut, sau sa te inspir intr-un fel :* te pup si te astept oricand ai nevoie de ceva sa imi scrii :*

  3. Ce dragur din partea ta sa scrii asta 🙂 Si eu fac chestia asta dimineata, atunci cand imi permite timpul… eu sunt foarte matinala din pricina serviciului… la 7 incep, dar pana imi revin, mai arunc cate un ochi pe ce mai e nou 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s