Tangle Teezzzzzer! ♥

Salut girls!
Am avut o perioadă atât de încărcată încât blogul a rămas într-un fel sau altul pe locul doi. Asta din păcate. Dar, în această mică perioadă de vacanță am avut timp să mă gândesc la muuulte articole pentru voi.  Pentru început, în coșulețul meu de produse de coafare a părului și-a făcut apariția o nouă perie.
DSCN0036

Am testat-o pentru multe dintre voi care știu că și-o doresc, peria Tangle Teezer! Ce pot să spun?! Numai cuvinte de laudă. Pentru început, descrierea campaniei de promovare este aceasta : “Sageco Concept este un magazin online ce comercializează extensii din păr natural. De asemenea, începând din anul 2012 este unicul reprezentant oficial în România al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 și-a adăugat în portofoliu, tot ca și unic reprezentant în România brand-ul Herra Hair Perfume

M-am ținut să vă arăt și această descriere pentru a vedea mai bine despre ce este vorba. Acum să trecem la fapte. O ador pentru faptul că mă pot pieptăna imediat ce ies din dus (DA, pe părul uuuddd!), iar firele de păr care rămân pe perie sunt destul de puține. De apreciat. Alt lucru care îmi place mult este faptul că mă pot coafa cu el.
Tips: Dacă dorești să îți faci bucle lejere care să reziste pe toată perioadă zilei fără a folosi fixativ, fă-ți buclele așa cum ești tu obișnuită (ondulator, placă, bentiță) apoi stai cu capul în jos și piaptănă-te cu peria de la rădăcină către vârfuri. Ridică-ți capul și privește-te în oglindă. Îți place ce vezi, nu-i așa? La fel se poate folosi și pentru părul îndreptat care de obicei stă lipit de cap (da, nu doar ție ți se întâmplă asta, ci nouă tuturor).

DSCN0009 DSCN0011
Și voi dragelor care aveți extensii din păr natural puteți sta fără griji, peria trece neobservată pe lângă ele și le lasă la locul lor! Dacă nu mă credeți vă provoc să vă achiziționați peria!
Aștept cu mult drag feedback-ul vostru și vă aștept în continuare pe blog pentru viitoare articole pregătite cu tot dragul,
Xoxo

19 thoughts on “Tangle Teezzzzzer! ♥

  1. Eu am aceasta perie si sunt foarte multumita de ea 😀
    Nu imi trage parul, si parca aluneca peste “nodurile” create de vantul puternic.
    Sa o folosesti cu placere pe a ta:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s