Lebăda rock!

Sunt sigură că nu sunt singura persoană căreia îi place să combine stiluri toootal diferite! Pentru că jachetuţa Sheinside a sosit mai repede decât mă aşteptam, nu a trebuit decât să-mi aleg câteva piese şi să le combin. Iată rezultatul:

chateee 062

page1chateee 056chateee 010

Jachetă piele – SheInside, Tricou – kiTees, Fustă – Hira Design, Colier – Ne place BLING

Cei de la kiTees au făcut un bussiness care sigur va prinde la toţi adolescenţii cât mai curând. Mai ales că prin aceste tricouri arătăm ce cetăţeni mândrii de capitala noastră suntem, zic!

Hira, ei bine despre ea nu pot spune prea multe. Nu pentru că nu îi conosc munca ci pentru că o cunosc mult prea bine şi mereu sunt mai mult decât surprinsă de acele hăinuţe! Daţi un click să vedeţi ce şi cum.

“Ne place BLING” este condus de o fată super talentată, care m-a uimit cu creaţiile sale. Unele simpliste, altele care oferă acel “wow!” ca şi compliment.

În ce cadru aţi purta voi acest outfit? Xoxo

43 thoughts on “Lebăda rock!

  1. Gecuta si colierul sunt minunate. Desi, deobicei, port combinatii mai “cuminti”, cred ca intr-o zi cand m-ar apuca nebuniile, as purta acest outfit la un suc in oras cu fetele. Cred ca ar merge perfect cu o pereche de bascheti negri 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s