City Chic, din nou la modă

945418_516653971716018_1554461403_n

V-am mai povestit, într-un articol de acum câteva luni despre produsele de la City Chic. Dacă sunteţi curioşi daţi un search aici pe blog. Pentru că sunt fana lor pe Facebook, mereu văd lucrurile noi care sunt aduse în magazin. Mai nou, am înţeles că se poate comanda şi online, lucru dumnezeiesc, mai ales la ce preţuri se găsesc pe acele rafturi. Ca să nu mă lărgesc cu vorba, intraţi aici, pe pagina lor, pentru a vedea ceea ce puteţi găsi.

În acest articol însă, doresc să mă axez pe un anumit element şi anume, încălţămintea. Toată lumea ştie ce se poartă în această toamnă. Au venit de peste ocean şi s-au instalat confortabil precum multe alte trend-uri, direct la noi în ţară. Dar cele mai multe au venit şi cu preţuri de ne ia durerea de cap puţin mai mari decât ne permit nouă buzunarele.

PicMonkey Collage

Aceste trei perechi mi se par superbe! Într-adevăr, ultimele parcă îmi plac mai mult decât celelalte (dar rămâne secretul nostru). Dacă vă zic că preţurile celor cu platformă este între 75-80 lei, mă credeţi? Sau că perechea din mijloc poate fi găsită la 45 lei, aţi fi 100% sigure? Eu nu credeam până nu m-am convins văzând preţurile afişate pe pagina de facebook. Într-adevăr, aşa sunt eu, nu prea credulă. Gama de produse City Chic este foarte largă. Puteţi găsi de la încălţăminte până la geci de piele, jeansi, tricouri şi aşa mai departe.

Vă invit cu drag să like-uiţi pagina de facebook City Chic, să le lăsaţi mesaj privat cu nelămuririle, iar dacă doriţi să vedeţi produsele cu ochii voştri înainte de a le achiziţiona, magazinul se găseşte în Otopeni (mai multe detalii aici).

Ce pereche v-a atras privirea mai mult? Aţi face o vizită paginii de Facebook?

Pupici şi spor la shopping-uit!

21 thoughts on “City Chic, din nou la modă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s