Back to school.

Saluut,saluuut! Liceul a început, facultatea stă să înceapă, iar cel mai potrivit articol cred că este unul despre… Ţinuta de liceu.

blog 024

Outfit-ul în sine nu este foarte spectaculos. Detaliile însă.. Am primit foarte multe complimente referitor la ele.

Colierul este multifuncţional. Poate fi purtat atât ca şi colier cât şi ca brăţară. Dada, nu glumesc! Îmi placea enorm cum stătea la mână însă potrivindu-se mult cu geanta m-am gândit că la gât va atrage mai multe priviri.

blog 028

My lovely necklace! Cred că şi vouă vă place mult această combinaţie de aceea vă dau un indiciu… este luat de la Silvia Bogdan. Nu ştiu ce să mai spun despre el. Faptul că îmi place cred că este cel mai bun compliment. Nu?

Pentru că ţin minte că o bloggeriţă a scris pe blogul personal (numai reţin numele) că ea îşi începe ţinuta de la accesorii. Am făcut şi eu la fel. Întâi colierul, apoi geanta:

blog 026

O ştiţi, sunt sigură. Aţi văzut-o în articolul în care am vorbit despre Dulap de colecţie. Am purtat-o chiar şi la teneşi şi s-a mulat perfect. Însă în acest outfit a fost pusă cel mai bine în evidenţă. Şi acum, bineînteles cum mă văd eu:

blog 032

Geantă – Dulap de colecţie, Colier – Handmade by Silvia Bogdan, Pantaloni Stradivarius – Kurtmann.ro, Bluză next- Mary’s Vintage Boutique

Pentru că dacă aş fi purtat şi o bluză în aceleaşi tonuri de verde, aş fi arătat precum un soldat camuflat, m-am gândit şi am văzut că cel mai bine merg tonurile de albastru închis cu acest verde murdar.

Fiind una din fericitele liceene care nu au uniforma impusă, pot jongla cu culori şi modele de bluziţe, pantaloni, rochii ori încălţăminte. Însă decenţa trebuie să fie pusă pe primul loc. Cum vi se par cele două accesorii care au scos ţinuta din anonimat? Ce v-a atras atenţia mai mult?

24 thoughts on “Back to school.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s