Bijoux for you

Obsesia mea pentru brăţări şi coliere s-a extins de muult. Într-adevăr, cele copilăreşti sunt în colecţia oricărei fete. Dar cele elegante? Nu le prea găsim la oricine. De aceea, ştiind că multe dintre voi sunt pasionate de accesorii, m-am gândit că vă veţi bucura văzând aceste minunăţii! După părerea mea, ele se inspiră din secolul XIX, XX, şi priviţi de ce:

       

Doamnele erau elegante, nu le lipseau accesoriile care să arate rangul şi averea care le reprezintă. Acum, oricine îşi poate achiziţiona astfel de accesorii. Le găsim la preţuri mari, cât şi mai  mici. Tot ce trebuie este să căutăm şi comparăm. Am făcut eu asta pentru voi, iar blogul pe care l-am găsit a primit nota 10. Toate accesoriile sunt confecţionate manual, este foarte greu să găseşti două produse la fel, de aceea le putem numi produse unicat. Preţurile mi se par foarte ok, pentru buzunarul fiecăreia dintre noi. Iată ce vă oferă Bijoux for You :

   

Vedeţi toate acele detalii? Ce pot spune, este o muncă extrem de grea!

                     

Acesta din urmă mi se pare superb, cred că aş putea spune că este favoritul meu. Cu toate acestea, mai există zeci de modele care aşteaptă privirile voastre şi complimentele.

Un alt detaliu, care mie mi se pare FOARTE important este acela că nu există un tipar pentru un anumit model. Dacă vezi ceva pe roşu, iar tu îl doreşti pe gri, dacă vezi un lanţ dar tu vrei acel model ca brăţară, (iar exemplele pot continua) tot ce trebuie să faci este să vorbeşti cu Diana. Cum? Îi poţi trimite mail pe dyana_in_blue@yahoo.com în care veţi discuta detaliile, costurile şi livrarea.

Tot ce trebuie să faceţi este să daţi frâu imaginaţiei şi să o contactaţi pe Diana. Muuult mai multe modele veţi găsi aici, pe Bijoux for you.

P.S.: O astfel de bijuterie este cadoul perfect pentru soţie, iubită, şefă, profesoară, mamă ori soacră. Luaţi aminte, sigur le veţi cuceri!

23 thoughts on “Bijoux for you

  1. bijuteriile nu sunt pe genul meu, dar sigur mama ar fi innebunita dupa ele si as putea apela la diana pentru un cadou pentru ea ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s