Relaaax.

Pentru că am văzut cât de bine primit a fost outfit-ul anterior, m-am gândit că nu ar strica încă unul. De data aceasta “Relaaax”

Eu consider că fiecare ţinută se alege în trei sau patru paşi (după preferinţe). Primul pas este cel mai important. Încălţămintea. De la ea porneşte totul. Eu am ales o pereche de teneşi, pe care îi ador pentru faptul că sunt foarte comozi. Sunt genul de încălţări care trebuie purtate când avem un drum fooaarte lung şi nu ne permitem ca durerile de picioare să ne încetinească.

Outfit 1

Apoi continuăm cu pantalonii. Dacă ne alegem însă o rochiţă, este clar că nu mai sunt patru paşi ci doar trei. Aceşti blugi sunt foarte elastici ceea ce permite “mularea” pe picior şi acel efect de pierdere a două-trei kilograme.

Outfits 043

Oke, partea uşoară a trecut. Acum urmează chinul.  Ce s-ar potrivi mai bine, o bluză, un tricou, o cămaşă?! Pentru asta ne trebuie răbdare şi imaginaţie, dar cum eu mă grăbeam, am ales cel mai lejer maieu din garderobă. Se potrivea şi cu teneşii, ce mai, două dintr-o lovitură!Outfits 035

Completarea unei ţinute ÎNTOTDEAUNA se face prin accesorii! Pentru a însufleţi un outfit nu este necesar să fim prea  false, prea colorate, avem nevoie de ceva finuţ şi cu bun gust.

Outfits 025

Teneşi : IDM

Jeans : Stradivarius – Kurtmann.ro

Maieu : H&M

Accesorii : Panda Gabriela Handmade Accesories

12 thoughts on “Relaaax.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s