Românii au cu ce!!

În nenumărate rânduri şi în diverse feluri, români au arătat cât de deştepţi şi talentaţi sunt. Compozitori, cântăreţi, dansatori, înotători, cât şi designeri ne-au demonstrat an de an că se mândresc cu naţionalitatea lor.

Deşi Facebook-ul este plin de pagini ale unor creatoare de bijuterii “handmade”, nu toate m-au impresionat. Nu că aş fi vreo mare specialistă însă raportul calitate-preţ lăsa de dorit aşa că nu zăbovam prea mult pe paginile respective. Însă de curând am găsit o pagină intitulată Panda Gabriela Handmade Accessories. Pentru că de ceva vreme am redevenit obsedată de inele şi brăţări, Gabriela mi-a făcut cel mai frumos cadou. Vă invit să vedeţi mai jos despre ce este vorba.

brataricats

inel

Mi-a plăcut mult că accesoriile se potrivesc excelent cu pielea bronzată, iar combinaţia de culori atrage privirile. Dacă brăţările nu sunt punctul vostru favorit, Gabriela vă pune la dispoziţie coliere foarte frumoase, care abia aşteaptă să fie purtate!

Văzându-i creaţiile pot spune cu mâna pe inimă că sunt mândră de faptul că m-am născut în România şi că sunt înconjurată de atâţia oameni frumoşi şi talentaţi!

Gabriela vă aşteaptă pe pagina ei, de unde mai puteţi achiziţiona şi cercei, bentiţe, agrafe, papioane şi broşe.

Spor la cumpărături,dragelor!

2 thoughts on “Românii au cu ce!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s