Dulap de colecţie

De mică am fost educată de mama mea că orice haină care mie nu-mi mai vine sau nu-mi mai place, poate fi o comoară pentru alte persoane. Ani de-a rândul nu am aruncat haine pentru că le dăruiam ba surorii mele, ba unor prietene, în fine, unor persoane de care eram eu sigură că vor aprecia toate hăinuţele.

Mi-a fost foarte mare bucuria când am descoperit multe bloguri în care fetele organizau aşa numitele “blog sale”-uri. Mereu îmi făcea plăcere să mă uit pe fiecare pagină, să văd diferite articole, iar bucuria îmi era foarte mare când vedeam articole vestimentare asemănătoare în dulapul meu.

Dulap de colecţie ne oferă articole vestimentare şi accesorii vintage care mai de care

Îmi place că sunt detaliate foarte bine ţinutele, ştiind exact la ce să te aştepţi. Preţurile nu sunt deloc piperate şi sunt demne de orice buzunar.

Această jachetă mi se pare adorabilă, păcat doar că este un număr prea mare pentru mine.. De la S la L e ceva.. Of!

Ce mi-a mai plăcut mult a fost în rubrica de accesorii, şi anume două genţi care m-au atras:

Cea din urma mi se pare adorabilă. Pare vintage, dar totodată parcă scoasă din magazin, nu dintr-un dulap.

Cred că întotdeauna voi fi atrasa de articolele vintage, fie ele haine, accesorii sau mobilier. Vă invit să achiziţionaţi cu încredere produse din dulapul de colecţie! Fiecare articol are povestea lui. Nu-l putem afla decât cumpărându-l. Cine ştie peste ce comoară putem da.

14 thoughts on “Dulap de colecţie

  1. Si pe mine ma atrag lucrurile vintage si eu am fost invatata la fel in privinta hainelor ;)) Sacoul din a doua poza e bestial 🙂 si ultima poseta parca e o opera de arta 🙂 de mobilier vintage nici nu mai zic ca as umbla dupa asa ceva…o sa fie dificil la casa mea, prietenul prefera cat mai modern si eu daca as putea as pune fotolii din alea vechi, candelabre s.a.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s