What we need for summer

Vara a venit de mult, examenele aproape s-au terminat, iar gândurile noastre se îndreaptă acum către plimbări lungi, plajă şi mare! Însă gândul nu este unicul care ne ajută să ne îndeplinim planurile. Avem nevoie de mult mai multe lucruri. De când lumea se ştie că nu este bine să întrebi o femeie câte kilograme are sau să i se controleze geanta. Noi însă, între fete, ne permitem să spunem cam ce ar trebui să avem în geantă pentru a fi pregătite de vară şi soare!

Oricine ştie că geanta unei fete cântăreşte destul de mult. Uneori ne umplem genţile cu lucruri de care ştim sigur că nu ne vom folosi, însă, suntem sigure că locul lor este în poşeta noastră.

Pentru ca tenul nostru să respire este necesar să nu îl încărcăm prea mult. Dar dacă tot dorim să avem o acoperire şi o protecţie solară măcar minimă, avem nevoie de BB Cream. Eu însă folosesc şi unul dintre fondurile de ten marca Oriflame care are SPF 20, iar acoperirea nu este foarte mare.

Pentru că oricum soarele ne va prinde, avem nevoie de câteva perle bronzante care să ne evidenţieze pomeţii proaspăt bronzaţi! Dacă dăm o fugă la piscină, ne trebuie neapărat un rimel rezistent la apă!

Nu se ştie niciodată unde ne poate duce o plimbare alături de cele mai bune prietene aşa că dacă ştii că sunteţi imprevizibile, costumul de baie şi aparatul foto trebuie să aibă un loc special în geanta încăpătoare. Ochelarii de soare şi pălăria nu trebuie să lipseasca! Avem şi protecţie şi stil, 2&1!

Cu toate visăm o zi de relaxare pe un şezlong cât mai comfortabil, cu o carte bună în mână sau cu muzica preferată care să sune în căşti. Pentru asta avem nevoie de protecţie foarte mare, doar ne dorim un bronz perfect,nu?! Sunt de părere că mai bine să folosim cremele cu protecţie solară mai ridicată şi să obţinem un bronz mai frumos într-un timp mai îndelungat decât să ne “prăjim” şi să ne reziste bronzul doar o lună!

Astfel cremele sunt un bun aliat pentru o piele frumoasă, hidratată şi bronzată!

Voi ce folosiţi cel mai des vara? Este ceva care nu lipseşte niciodată din geanta voastră?

 

Pupici!

7 thoughts on “What we need for summer

  1. Cred ca vara apelez mai mult decat in timpul anului la apa termala-de preferat tinuta in frigider. Apoi inevitabil un fond de ten cu SPF, daca nu si o crema, mai ales la plaja. In ultimul timp am folosit si alternativa-BB cream. Am tendinta sa aplic mai des la gloss-uri si rujuri foarte sheer, in loc de clasicul ruj mat si foarte pigmentat pe care il folosesc iarna.

  2. Cel mai des, comparativ cu restul anului, folosesc cremă cu protecție solară, ulei de cocos și apă termală. ^_^
    A, da și mai mult telefonul și aparatul foto pentru poze :))

  3. Crema de protectie solara e regina vara. La mare,dimineata devreme si seara cand radiatile sunt mai reduse folosesc ulei bronzant cu SPF mai mic.

    Pupici,
    Maria :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s