Mâini fermecate.

A fost odată ca niciodată…

Nu, nu am de gând să încep aşa acest post pentru că nu este nici pe departe vorba despre o poveste. Este vorba despre ceva real, palbabil, care ar bucura sufletul şi ochii oricărei împătimite de modă şi în mod special de bijuterii. Astăzi am de gând să vorbesc despre Ioana Mocanu, cunoscută ca şi Luana Bijoux. O mândreţe de fată care are nişte mâini magice!

Acele mâini lucrează zi-lumină (vorba românului) pentru ca noi, muritorii de rând să rămânem uimiţi de munca transformată în accesorii ireal de frumoase.

Am cochetat şi eu cu bijuteriile handmade însă ideea m-a părăsit atât de repede precum a venit. Este necesar mult mai mult decât răbdare de fier, dorinţa de a bucura pe alţii, imaginaţie cât cuprinde şi multă, multă muncă!

Mulţi pot avea impresia că nu este dificil să creezi o pereche de cercei precum cea de mai jos însă dragilor, vă dau cuvântul meu de onoare că există zeci de modele de lanţuri precum acela, cu zale mari, zale mici, zale mijlocii, zale amestecate, şi aşa mai departe. Apoi urmează cercelul în sine. Platforma pe care stă trandafiraşul e şi ea de diferite dimensiuni, la fel şi surubelul cu care se prinde. Un adevărat mecanism! Să numai vorbim de modelul acelei flori. Cred că există sute de modele diferite, şi nu exagerez! V-am spus eu că am cochetat puţin timp cu bijuteriile handmade.

Vă spun sincer că nu cred că există model de bijuterie pe care această fată să nu-l fi încercat să-l facă! Cercei, brăţări, lănţicuri, pandantive, papioane, DE TOATE! Şi dacă stăm să ne gândim că la fiecare categorie sunt mai mult de 10 modele, e o nebunie curată!

În caz că aveţi impresia că veţi rezista cu greu în faţa tentaţiei de a cumpăra ceva, vă asigur că aşa este! Eu am rămas plăcut impresionată de următoarele:

După cum sigur aţi ghicit, slăbiciunile mea în materie de bijuterii sunt brăţările, în mod special, dar la fel de mult şi colierele.

Sper că v-am făcut poftă de cumpărături şi că o veţi lăsa pe Ioana fără produse suficiente pentru întreaga clientelă.

Prin acest articol doresc să îi urez la mulţi ani şi multă sănătate Ioanei, spor de muncă şi un drum plin de petale de trandafiri alături de logodnicul său!

Toate fotografiile sunt preluate de pe pagina de facebook Luana Bijoux.

13 thoughts on “Mâini fermecate.

    • Ma bucur! Si crede-ma, mi-a fost foarte greu sa aleg cateva, te asigur ca sunt unele la fel sau chiar mai frumoase, gata sa fie comandate! :*

  1. Fantastice…intr-adevar o diversitate in modele si stiluri. Niste modele foarte inedite 🙂 colierul acela vintage imi place foarte mult :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s