Beautiful legs

Vara ne obligă în fiecare an să ne gândim la picioarele noastre, la faptul că ele vor fi privite de zeci şi zeci de persoane, pe plajă, pe stradă, purtând o rochiţă, o fustă sau pantaloni scurţi. Inevitabil, vara aceasta picioarele fine sunt la modă! Eu una nu sunt prea mândră de picioarele mele, poate şi pentru faptul că nu am mereu timp să mă duc la salon, să dau şi foarte mulţi bani pe epilarea cu ceară. Însă pot spune că pentru această vară problema mi-a fost rezolvată! Cei de la EpilatPro se gândesc întotdeauna la acest lucru şi ne oferă o variantă la fel de eficientă însă la un preţ mult mai bun! Nu vă mai ţin în suspans prea mult şi vă spun despre ce este vorba.

Kit-ul 1 pentru epilare home este o binecuvântare, vă zic sincer! Are în componenţă încălzitorul de ceară, 4 rezerve cu ceară ( 2 verzi- cu Azulena, 1 roz – cu Titan Roza, 1 galbenă- cu miere) şi un pachet de benzi de 100 bucăţi. Preţul este mai mult decât calitativ pentru că aparatul costă doar 99 lei. Sigur îmi vor ajunge pentru întreaga vară rezervele de ceară. Şi dacă nu, nu este problemă, costă doar 5 lei o rezervă.

Ca să înţelegeţi de ce spun că îmi va ajunge întreaga vară: o rezervă tocmai am dat-o gata. Am folosit-o pentru: picioarele mamei mele, epilare până la genunchi(epilat scurt), epilat lung pentru mine, plus epilat pe mâinile mele şi ale ei. Nu ştiu dacă asta s-a întâmplat pentru că am economisit eu din ceară (deşi nu cred) dar rotiţele acelea folosesc exact atâtă ceară cât este necesar.

Sunt mai mult decât mulţumită de acest kit. Îl puteţi găsi şi comanda exact aici.

Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s