Peste 10.000 de clienti serbează 5 ani de Kurtmann!

mainimage

Kurtmann.ro este magazinul online cu cea mai accesibilă și variată ofertă, care actualmente ajunge la aproape 4000 de modele, ale celor mai dinamice și apreciate mărci din lume. „Invităm românii să cumpere de la Kurtmann.ro, deoarece a fost încă de la început unul dintre cele mai progresiste magazine online fiind primul care a oferit retur gratuit și printre primii care am eliminat orice condiționare a returului.”, declară Samuel Kurtmann, managing partner la Kurtmann.

De prima dată de când am intrat pe acest site m-a uimit organizarea. Fiecare obiect vestimentar putea fi găsit foarte uşor după numele firmei sau după categoria sa. M-a uimit şi mai mult atunci când am văzut cât de repede se vând anumite produse.

„Kurtmann reprezintă confirmarea convingerii noastre, că succesul unui proiect nu este dat de profiturile imediate, ci de nivelul de satisfacție și atașament al clienților față de produsele și serviciile noastre.Ultimii
cinci ani au însemnat nopți albe în care preluam volumul de muncă al angajaților pe care nu-i aveam, călătorii frecvente în afara țării pentru căutarea celor mai convenabili furnizori, creșterea și compunerea unui colectiv de 30 de tineri angajați de care suntem mândri, tragerea unor învățăminte care ne-au maturizat, dar și rare însă relaxante pauze cu Seinfeld și Friends.”, spune Samuel Kurtmann.

Săptămânal intru pe Kurtmann.ro pentru a vedea noutăţile la preţuri care mă uimesc. Se merită să facem cumpărături aici, mai ales în această săptămână când preţurile ajung să fie mai ieftine chiar şi cu 30%. În plus, primim şi câte un cadou surpriză la fiecare comandă. Pentru mai multe detalii vă invit să intraţi pe site, sigur veţi găsi ceva pe placul dumneavoastră. Acum este momentul să profităm să le facem cadouri celor dragi. Eu deja am ales ce voi achiziţiona, voi?

P.S. : Pentru cei care doresc lucruri concrete, cifrele cred că vă vor lăsa mască!

Kurtmann în cifre:

  • Peste 50000 de produse vândute
  • Peste 10000 de clienti
  • Peste 2000 de colete/lună
  • Număr de vizite în 2012 – 2,608,544

Eu una nu mai am nevoie de alte date, chiar acum mă uit pe site şi mă gândesc ce să îmi cumpăr!

P.S. 2: Cămăşile mi se par nemaipomenite, la fel şi câteva perechi de pantaloni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s