Incredibil! Partea a II-a

Într-un articol anterior am promis ca voi prezenta pe rând produsele de la Kurtmann.  Încerc să mă ţin de promisiune şi iată că reuşesc, sunt pe cale să vă prezint al doilea produs. Deşi doream să îl las la final (produsul) m-am gândit că trebuie să atrag atenţia într-un fel.

RochieTadaaaa! Aceasta este rochiţa care mie îmi place mult, mult, mult! De prezentat nu pot prezenta foarte multe pentru că poza spune tot! Însă ce vă pot spune este că rochia costă 79,99 lei şi o puteţi comanda de aici. Sper să nu mă repet dar vă spun sincer că mi-a plăcut enorm. Am primit foarte multe aprecieri cum că mi-ar sta bine cu această culoare.

Poate fi accesorizată cu bijuterii aurii (datorită faptului că are un fermuar auriu în partea stângă a rochiei) sau negre. Eu am ales auriul pentru bijuterii şi negrul  la pantofi. Combinaţie fatală!

Deşi întotdeauna m-am ferit de rochiţe sau bluze care practic ar trebui purtate fără sutien, mi-am luat inima în dinţi şi pe aceasta aşa am îmbrăcat-o. A stat fix pe mine (chiar şi după o sârbă) datorită benzii elastice pe care o are pe spate.

Diferenţe mari între rochia prezentată pe site şi ce am primit eu nu prea există. Poate doar nuanţele diferă, din cauza aparatului. Dar vă spun, culoarea este exact cea prezentată în prima fotografie.

Am promis că voi introduce şi tabelul de mărimi, pentru a nu exista probleme. Îl găsiţi oricum în orice parte a site-ului.

tabel marimi

Rochiţa mea este a unui brand cunoscut la noi şi anume Zara. Eu zic că se merită să facem cumpărături de pe Kurtmann!

 

9 thoughts on “Incredibil! Partea a II-a

  1. observ in table ca la marimea cea mai mica,xs, la solduri sunt 90 cm, iar pentru asta nu as putea sa-mi cumpar nici o rochie si sa-mi stea pe mine.. 32 ar fi ceva. rochia ta ce marime e?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s