My fav june jewelry

În primul rând pot spune că mă bucur tare, tare că oficial a venit vara! Chiar dacă în Bucureşti plouă de câteva zile, soarele reuşeşte să îşi facă loc printre nori. Azi am fost foarte încântată când am găsit în cutia poştală un pliculeţ cu inscripţii chinezeşti. Era de la eFoxCity . Întotdeauna le-am admirat produsele (atât articolele vestimentare cât şi bijuteriile). Vă pot spune că puteţi găsi inele foarte trăznite care ar amuza orice persoană. Gândiţi-vă cum vă poate înveseli ziua un inel vesel purtat de o persoană care se chinuie să se ţină de bara portocalie din autobuz când este o aglomeraţie teribilă. Sigur dacă vei vedea o bufniţă care are o gură imensă şi care încearcă să muşte din degetul pe care stă, vei schiţa măcar un zâmbet! (apropo, inelul chiar există, îl găsiţi aici).

Eu am primit însă ceva mai… normal, dacă pot spune aşa. Un inel în genul celor care au început să îmi placă mult de la o vreme. Cele pentru două degete.

BlogCata 262

 

Pare foaaaarte mare, nu-i aşa? Însă nu e chiar deloc. Adică este, dar în limita bunului simţ. Mie îmi place foarte mult, iar preţul este de apoximativ 18 lei (preţul este estimat în dolari americani şi costă $5.12 ).

Cam aşa arată pe degeţelele mele, iar dacă doriţi să îl comandaţi dânsul se găseşte aici.

inel efoxcity

 

Vă invit să vizitaţi site-ul celor de la eFoxCity şi să îmi spuneţi ce v-a atras pe voi dintre produsele lor. Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s