♥ Papioane.

Deşi ştiu că stresul şi problemele mă acaparează din toate unghiurile încă încerc să îmi mai fac timp pentru “jurnalul” meu online. Îmi pare rău că nu pot vorbi despre toate apăsările (care apropo, sunt multe!), însă ştiu sigur că întotdeauna voi vorbi despre lucrurile care îmi plac la nebunie! Papioanele de exemplu.

Într-un articol anterior (mai exact, acesta) vi l-am prezentat pe Florin Burescu mai mult ca om şi mai puţin am spus şi am arătat cam cum stă treaba cu munca sa.

Am câteva surprize şi anume 3 papioane care de azi încolo vor fi sub stăpânirea mea! Vă las cu pozele care sunt sigură că vor vorbi de la sine.

BlogCata 254 BlogCata 253 BlogCata 259 BlogCata 257

Acesta este un singur papion, cu o broşă detaşabilă, pentru a fi purtat în diverse contexte. Cu siguranţă nu voi da mica buburuză jos!

BlogCata 256

Deja îmi imaginez combinaţiile şi felurile în care le voi purta. Sunt sigură că toate privirile vor fi aţintite către gâtul meu! Daca doriti să achiziţionaţi unul dintre aceste modele sau oricare altul, aici veţi găsi informaţiile necesare.

Pupici!

7 thoughts on “♥ Papioane.

  1. Am urmarit cateva aparitii media a lui Florin si am ramas uimita de ce face el, are talent si uite cum o astfel de persoana isi castiga existenta din papioane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s