QueenBoutique

Cred că în decursul acestor postări s-a văzut clar că îmi place să “vânez” produse la preţuri avantajoase. Săptămânile trecute am ochit un alt magazin online şi anume QueenBoutique.

queen

 

Planul meu a fost să încerc să fac cumpărături de 100 lei. Şi am reuşit. Aveam nevoie de o pereche de cercei, însă mi-am cumpărat 3! Pe lista mea au mai apărut un inel şi un colier. Cinci produse SUPERBE la numai (aproximativ) 100 lei. O pură afacere! Nu vă mai testez curiozitatea şi vi le voi prezenta într-o ordine aleatorie.

În primul rând am fost impresionată de felul în care au fost împachetate şi de cutiuţa chic pe care am primit-o.

BlogCata 189

Iată ce conţinea ea:

1. Cercei Goldish Turtles. Descrierea lor : Cercei aurii în formă de broscuţă cu cristale strălucitoare! Se potrivesc perfect cu o ţinută chic, de zi sau de seara. Descrierea mea: într-adevăr i-am purtat în completarea unei ţinute puţin mai elegante. Vă asigur că toate prietenele mele au întrebat de unde i-am achiziţionat!

BlogCata 205

 

2. Cercei Rescue. Descrierea lor :  Cercei mici de culoare argintie, în formă de colac de salvare. Descrierea mea: mi se par foarte simpatici şi de mult aveam nevoie de o pereche de cercei în combinaţie alb-negru, pentru a-i purta la ţinutele mai office ce necesită atât culoarea albă cât şi neagră.BlogCata 240

 

3. Cercei You & Me. o pereche de cercei foarte simpatică ce reprezintă un băieţel şi o fetiţă. Mi se par foarte amuzanţi, iar datorită materialului din care sunt confecţionaţi cred că ar putea fi asortaţi uşor cu diferite ţinute lejere, de zi.

cercei

 

4.  Inel Pyramid Trio . Descrierea lor: Inel pe doua degete cu aspect “geometric” si aplicatii cu cristale. Shine bright like a diamond! Descrierea mea: Nu am fost impresionată de săculeţul în care a venit deoarece i se lua tot sclipiciul şi aveam impresia că se întâmplă acest lucru de la inel. Însă inelul este o minunăţie. Abia aştept să îl scot “în lume”.

inell

 

5. Lănţişor Black Bow. Descrierea lor:  Incanta-te cu farmecul acestui colier chic. Acesta dispune de un lant delicat auriu si adorabil (si glitzy) si un pandantiv in forma de funda acoperit cu pietricele. Descrierea mea: Este WOW!! Îmi place enorm de mult, este foarte funny şi într-adevăr, atrage priviri! Nu spun mai multe, vă las pe voi să decideţi dacă este frumos sau nu:

BlogCata 211

BlogCata 218

 

Mulţumesc QueenBoutique pentru cadoul frumos! Am rămas plăcut impresionată de prestanţa comenzii. Împachetarea, transportul, livrarea. Tot,tot! Am uitat să spun că fiecare produs în parte era împachetat într-o cutiuţă sau un săculeţ foarte frumuşel!

Fetelor, se merită să achiziţionaţi produse de pe acest site. Atât pentru dv cât şi pentru a face cadouri frumoase persoanelor dragi!

7 thoughts on “QueenBoutique

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s