Cupio, o privire cu stil.

Timpul nu mi-a mai permis să scriu aşa de mult de aceea am anulat puţin proiectele pe care le aveam. Acum însă este cazul să revin în forţă!

Cei de la Cupio au fost foarte drăguţi săptămânile trecute astfel încât mi-au trimis spre testare gene false individuale plus un adeziv foarte bun care să mă ajute la aplicare.

BlogCata 171

În general nu am o problemă cu genele mele. Sunt destul de lungi şi nu am nevoie decât de puţin rimel. Însă obsesia mea este că genele nu îmi sunt egale, mai exact în colţurile ochiului. Dar acest lucru s-a rezolvat! Îmi pare rău că nu am îndrăznit să le folosesc pe cele mai lungi, pentru un efet wow, însă promit că data viitoare când le voi folosi voi crea acel efect de uimire.

Îmi cer scuze că nu m-am şi machiat corespunzător, şi că fotografiile nu sunt chiar la rezoluţia potrivită. Primele două fotografii sunt făcute imediat după aplicarea acestora, iar ultima este dupa ce am folosit rimelul.

gene false

 

Faptul că m-am murdărit puţin pe ploape cu tuş nu este o mare problemă. Acesta este acoperit instantaneu de o bază pentru fard şi de un machiaj, indiferent de cât de profesional sau nu ar fi.

Eu mă declar mulţumită, mai ales că având două mâini stângi, nu sunt prea îndemânatică. De pus se pun foarte uşor, iar de dat jos la fel de uşor! Ei recomandă să folosim un demachiant special, însă eu am folosit doar o cremă foarte uşoară, mai apoasă, pusă pe un demachiant. Astfel mi-am luat rimelul, apoi am tras uşor de genele care mi s-au părut mie a fi false (da, mai ales dacă ştii cum să le pui, nu se observă deloc diferenţa!). În 10 secunde eram demachiată.

Recomand cu drag mai ales că prima impresie făcută despre companie şi produse este că seriozitatea este unul din punctele lor forte!

 

3 thoughts on “Cupio, o privire cu stil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s