Fii CHIC

945418_516653971716018_1554461403_n
Dragelor, cred ca deja v-am obisnuit cu postarile mele asupra site-urilor de cumparaturi online. Acum voi face exact opusul! Nu am de gand sa vorbesc despre un site ci despre un magazin “viu”. El se afla pe Calea Bucurestilor, in Otopeni si mi se pare foarte “chic”, dupa cum sugereaza si numele, City Chic.
Ce mi-a placut a fost faptul ca majoritatea produselor lor sunt atent fotografiate si puse pe facebook. Astfel nu trebuie sa stam ore in sir pentru a ne gandi ce sa cumparam ci putem pleca de acasa cu lista facuta. Mie mi-au atras privirea cateva perechi de sandalute. Simple, de bun gust, care s-ar potrivi cred eu, la orice tinuta.
sandale city chic
Fiind o fana a colierelor (imi place sa le privesc, nu le prea port pentru ca mi se par destul de extravagante pentru o tinuta casual) mi-a placut ce am vazut la aceasta categorie. Da, sunt si coliere pentru persoanele care vor sa iasa putin din tipar, dar si pentru noi, alea mai cumintele, exista lucruri finute!
Colier City Chic
Va spun eu ca hainele sunt de bun gust, cel putin mie unele dintre ele mi-au placut foarte mult, si in orice zi v-ati duce (in timpul programului) va va intampina cea mai draguta sefa a unui magazin. Este acolo pentru a va servi pe voi, pentru a va da sfaturi si pentru a va ajuta sa alegeti ceva pe gustul vostru.
haine city chic
Hei, mai toti trecem prin Otopeni la sfarsit de saptamana (mergand catre munte). O mica oprire la City Chic n-ar strica. Ne vedem acolo, fetelor!

2 thoughts on “Fii CHIC

    • Da, eu m-am indragostit de ele! Abia astept sa mi le achizitionez! Si nici nu au un pret exorbtant, am inteles ca pretul este in jur de 30 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s